ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Επίθεση στον Νίκο Μουτσινά από follower του ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου

Επίθεση στον Νίκο Μουτσινά από follower του ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου

Στη σημερινή εκπομπή του στον ΣΚΑΪ, ο Νίκος Μουτσινάς μοιράστηκε με τους τηλεθεατές ένα σχόλιο που του έγραψαν χθες στο Ιnstagram.

«Ανέβασα κάτι την Τρίτη. Τετάρτη μου στέλνει μήνυμα μια κυρία και μου γράφει “Είναι ημέρα εθνικής εορτής και εσύ είσαι αυτό που είσαι πάντα πουσ@@ρα”. Οπότε το κοιτάω και προσπαθώ να καταλάβω. Και της απαντάω ότι “αν δείτε την ημερομηνία είναι 27 και όχι 28 του μήνα ανεβασμένο και εσείς έχει επιλέξει να γιορτάσετε με αυτόν τον τρόπο, καθίστε σκεφτείτε μήπως έχετε κάποιο πρόβλημα”. Δεν απαντάει. Να μην παθαίνετε τρέλα και να βρίζετε άσχετο κόσμο. Δεν με γνωρίζετε, με βλέπετε στην τηλεόραση. Μπες στη θέση μου εσύ κυρία μου, να ανοίγεις το κινητό σου και να βλέπεις να σε βρίζουν 30 άνθρωποι. Έχετε δικαίωμα να μου πείτε τι να ανεβάζω; Κάνε με mute, μην με ακολουθείς αν δεν σου αρέσει!» είπε, διατηρώντας την ψυχραιμία του στον αέρα.

«Δεν είναι καλό να παθαίνετε εμμονές ούτε να φανατίζεστε. Ο καθένας λέει την άποψή του. Μην περιορίζεις τον άλλον να ανεβάζει ό,τι θέλει στο λογαριασμό του, γιατί είναι δικός του ο λογαριασμός. Τα φιλιά μου στην κυρία» κατέληξε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.