ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Η εγκυμονούσα Έμιλι Ρατακόφσκι με… μαύρο διάφανο φόρεμα που «κόβει» την ανάσα (φώτο)

Η εγκυμονούσα Έμιλι Ρατακόφσκι με… μαύρο διάφανο φόρεμα που «κόβει» την ανάσα (φώτο)

Η Έμιλι Ρατακόφσκι, λίγες ώρες μετά την αποκάλυψη, πως περιμένει το πρώτο της παιδί μαζί με τον σύζυγό της, παραγωγό ταινιών Sebastian Bear-McClard, έβαλε «φωτιά» στους δρόμους της Νέας Υόρκης.

Η 29χρονη Αμερικανίδα μοντέλο και ηθοποιός έκανε τη βόλτα της στην πόλη και για αυτή της την έξοδο, προτίμησε μια πολύ σέξι στιλιστική επιλογή, όπως πάντοτε.

Ο φωτογραφικός φακός των παπαράτσι απαθανάτισε την εγκυμονούσα Emily Ratajkowski με ένα εφαρμοστό, διάφανο φόρεμα σε μαύρο χρώμα, μέσα από το οποίο ξεχώριζε το στήθος της, ενώ το ρούχο τόνιζε τη φουσκωμένη τη κοιλιά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.