ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

H Γουάντα Νάρα ανεβάζει φωτογραφία με την… πίσω όψη της και λέει «όλα πάνω μου είναι φυσικά» (φώτο)

H Γουάντα Νάρα ανεβάζει φωτογραφία με την… πίσω όψη της και λέει «όλα πάνω μου είναι φυσικά» (φώτο)

Η Γουάντα Νάρα απάντησε στους φίλους της στο Instagram, δηλώνοντας πως όλα πάντα της είναι φυσικά.

Η σεξοβόμβα από την Αργεντινή εκτός από τη ζωή της στο Παρίσι, την αγάπη της για τον ποδοσφαιριστή της Παρί Σεν Ζερμέν ή ακόμα και για τις επιχειρήσεις της, ρωτήθηκε αν έχει υποβληθεί σε αισθητική χειρουργική για να βελτιώσει την εμφάνιση του στήθους, του άκρου της ή του προσώπου της.

«Όχι. Όχι το πρόσωπό μου. Με κάνει να γελάω που με βλέπουν με ένα φίλτρο Instagram και λένε ότι έχω κάνει εγχείρηση. Αν ήξεραν ότι βλέπω μια βελόνα και η αρτηριακή μου πίεση πέφτει, δεν θα τα έλεγαν αυτά» είπε η Γουάντα Νάρα και πόσταρε μια φωτογραφία με ένα μπικίνι στο οποίο δείχνει το πίσω μέρος της ανατομίας της.

Αυτό που επέμεινε είναι ότι έχει έναν αισθητικό σε καθημερινή βάση για να διατηρήσει τον τόνο και την ομαλότητα των γλουτών και του προσώπου της.

«Σηκώνομαι πολύ νωρίς, κάνω πρωινό με τα παιδιά, τα προετοιμάζω και μετά τα πηγαίνω στο σχολείο. Έρχομαι σπίτι και εργάζομαι, προπονούμαι και έχω καθημερινή αισθητική στο σπίτι. Στη συνέχεια, έχω μεσημεριανό γεύμα με τον Μάουρο και πηγαίνουμε να αναζητήσουμε τα παιδιά» εξομολογήθηκε.

https://www.instagram.com/p/CHd2Kb9h4mT

https://www.instagram.com/p/CHoEmsBhhff

https://www.instagram.com/p/CHa9N1hrxXk

https://www.instagram.com/p/CHLZx-TBnDV

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://www.instagram.com/p/CHQkCogh4Pp

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.