Λ.Νάργες: «Στο Survivor νόμιζα ότι θα γυρνούσα στο ξενοδοχείο – Δεν είχα ιδέα που πάω» (βίντεο)

Λ.Νάργες: «Στο Survivor νόμιζα ότι θα γυρνούσα στο ξενοδοχείο – Δεν είχα ιδέα που πάω» (βίντεο)

Η Λάουρα Νάργες, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής της συνέντευξης στην εκπομπή «Love it», αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην επιστροφή της στο Voice, αλλά και τα όσα έζησε στο Survivor.

«Δυσκολεύονται να με καταλάβουν με τα νέο μαλλί, είναι μέχρι να μιλήσω. Χάρηκα που επέστρεψα στο Voice, είμαι πολύ ενθουσιασμένη. Με τον Γιώργο Λιανό έχουμε πάρα πολύ καλές σχέσεις, τον συμβουλεύομαι. Στο family room που ερχόμαστε σε επαφή με τον κόσμο προσέχουμε πολύ και τηρούμε τις αποστάσεις.

Ο λόγος που βλέπω Big Brother είναι ξεκάθαρα τηλεοπτικής άποψης. Επειδή έζησα το ριάλιτι χωρίς να ξέρω ουσιαστικά ότι ζω το ριάλιτι, γιατί εμένα μου έλεγαν ότι “θα πας, θα τρέξεις λίγο, θα επιβιώσεις λίγο”. Εγώ στο Survivor νόμιζα ότι θα γυρνούσα στο ξενοδοχείο μετά το 8ωρο γύρισμα, δεν είχα ιδέα που πάω. Αλλιώς είναι όταν είσαι εκεί μέσα και αλλιώς το πώς βγαίνει προς τα έξω.

Την καραντίνα την περνάω μόνη μου, μαζί με τη γάτα μου. Είμαι ελεύθερη και μου αρέσει πολύ», είπε η Λάουρα Νάργες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.