ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Η Αννίτα Ναθανήλ με το μαγιό της αποκαλύπτει: «Δεν σκίζω κάθε μέρα βρακιά με τον σύζυγο μου» (βίντεο)

Η Αννίτα Ναθανήλ με το μαγιό της αποκαλύπτει: «Δεν σκίζω κάθε μέρα βρακιά με τον σύζυγο μου» (βίντεο)

Η πρώην παρουσιάστρια, Αννίτα Ναθαναήλ, εμφανίστηκε μπροστά στην τηλεοπτική κάμερα μόνο με το μαγιό της αποκαλύπτοντας πως έπειτα από 20 χρόνια γάμου με τον Κρις Χαμπερτ δεν «σκίζουν βρακιά» από το πάθος.

«Δεν περιμένω τίποτα περισσότερο από αυτή την στιγμή της ημέρας. Κάθε μέρα έχει μια ώρα κολύμπι και μετά μιάμιση ώρα περπάτημα στο βουνό. Και έτσι είναι η καραντίνα μου» ανέφερε αρχικά η Αννίτα Ναθανήλ.

Στην συνέχεια πρόσθεσε: «Δεν έχω κανένα θέμα. Αρχίζει να χειμωνιάζει, έχουμε φάει λίγο περισσότερο και έχουμε πάρει και κανένα κιλάκι. Αλλά αν υπάρχει καθημερινή άσκηση και άθληση, ούτε η ηλικία μετράει ούτε τα κιλά. Πραγματικά δεν έχω κανένα θέμα. Κάντε ότι πλάνα θέλετε. Νιώθω πάρα πολύ καλά με τον εαυτό μου και με το σώμα μου».

Αναφορικά με την ηλικία της, είπε: «Είμαι 52 and counting! Ποτέ δεν θα φανταζόμουν ότι τα 52 είναι τόσο υποσχόμενα και υπέροχα» και εξήγησε πως: «Στις μικροβελτιώσεις είμαι υπέρ γιατί πρέπει το μέσα να συμβαδίζει με το έξω. Δεν είμαι υπέρ των λίφτινγκ και είναι ακραία. Από τη μια μέρα στην άλλη είσαι μια άλλη».

Μιλώντας για τον σύζυγο της, Κρις Χάμπερτ, ανέφερε: «Είμαστε 20 χρόνια μαζί με τον Κρις και μπορώ να πω ότι η σχέση εξακολουθεί να εξελίσσεται και να αλλάζει. Ο Κρις είναι μικροβιοφοβικός σε σημείο τρέλας. Κρατάμε αποστάσεις όλοι μέσα στο σπίτι, δεν αγκαλιάζει πολύ τα κορίτσια -κι εγώ απέχω από τα κορίτσια, ειδικά από την μικρή που πήγαινε μέχρι τώρα στο σχολείο. Προσπαθούμε όλοι να κρατάμε τις ισορροπίες μας. Κοιμόμαστε μαζί αλλά είναι μεγάλο το κρεβάτι και το δωμάτιο.

Μετά από 20 χρόνια γάμου το σεξ μπορεί να μην είναι όπως είναι την πρώτη εβδομάδα. Τα περισσότερα ζευγάρια έπειτα από 20 χρόνια γάμου έχουν μια ωραία ρουτίνα, η οποία σίγουρα δεν είναι όπως την πρώτη εβδομάδα. Δεν παριστάνουμε κάτι άλλο. Δεν είμαστε από αυτούς που βγαίνουν έξω και λέμε ότι σκίζουμε βρακιά κάθε μέρα».

Δείτε τα όσα είπε μετά το 25ο λεπτό

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1526&v=VU2AfBwTNto&feature=emb_title&ab_channel=ANT1TV

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.