ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Μάικλ Ντάγκλας – Κάθριν Ζέτα Τζόουνς: Γιορτάζουν 20 χρόνια γάμου (βίντεο)

Μάικλ Ντάγκλας – Κάθριν Ζέτα Τζόουνς: Γιορτάζουν 20 χρόνια γάμου (βίντεο)

Το διάσημο χολιγουντιανό ζευγάρι αντάλλαξε όρκους αιώνιας πίστης στις 18 Νοεμβρίου 2000 στο περίφημο Plaza Hotel στη Νέα Υόρκη και σήμερα γιορτάζουν την 20η επέτειο γάμου τους.

Μπορεί η γαμήλια ζωή τους να κλυδωνίστηκε το 2013, όμως οι δυο τους -γονείς πλέον δύο παιδιών, του 20χρονου Ντίλαν Μάικλ και της 17χρονης Κάρις Ζέτα- παραμένουν ένα από τα μακροβιότερα ζευγάρια του Χόλιγουντ.

Η 51χρονη Κάθριν Ζέτα Τζόουνς κοινοποίησε στο instagram ένα συγκινητικό βίντεο από τη γαμήλια τελετή και την κοινή τους ζωή για τη σημερινή επέτειο γάμου με τον κατά 25 χρόνια μεγαλύτερό της, Μάικλ Ντάγκλας, σχολιάζοντας στην ανάρτησή της: «Τι καταπληκτική μαγική βραδιά ήταν εκείνη! Και όλες οι 7304,85 μέρες και νύχτες που ακολούθησαν. Σε αγαπάω όπως τότε (εκτός από τις 0,85). Σε ευχαριστώ για την αγάπη και το γέλιο».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://www.instagram.com/p/CHuzqD7HFLy/?utm_source=ig_embed

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.