ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Η Τ.Λόπεζ στα 51 της καταφέρνει να αναστατώνει τον ανδρικό πληθυσμό (φώτο)

Η Τ.Λόπεζ στα 51 της καταφέρνει να αναστατώνει τον ανδρικό πληθυσμό (φώτο)

Η Τζένιφερ Λόπεζ είναι ίσως μία από τις πιο σέξι γυναίκες σε ολόκληρο τον πλανήτη και παρότι έχει φτάσει στα 51 της αυτό δεν την εμποδίζει να το παρουσιάσει σε κάθε ευκαιρία.

Η πανέμορφη τραγουδίστρια μίλησε στο περιοδικό WSJ για τα νέα της σχέδια και το λανσάρισμα του προσωπικού της brand ομορφιάς, JLo Beauty. «Όταν ο Άλεξ ήρθε στη ζωή μου μου είπε “Ας χτίσουμε ένα δικό σου brand ομορφιάς. Είναι το όνειρό σου, έλα να το κάνουμε μαζί. Ένιωσα σαν κάποιος να μου άνοιξε τα μάτια και να είδα κάτι καινούργιο. Ένας νέος ορίζοντας απλώθηκε μπροστά μου» είπε η Τζένιφερ Λόπεζ στη συνέντευξή της.

Η ίδια πρόσθεσε ότι νιώθει νέα και ότι έχει πολλά ακόμα να προσφέρει, ενώ αναφέρθηκε και στην ήδη εμβληματική εμφάνισή της στο Super Bowl με τη Σακίρα πριν από λίγους μήνες. «Κάτι μέσα μου δεν το βάζει κάτω. Νιώθω νέα και δυνατή. Θέλω να δείξω στις γυναίκες πώς μπορούν πάντα να είναι δυνατές. Υπήρχαν πολύ συμβολισμοί στην εμφάνισή μου στο Super Bowl. Ήθελα να είμαι στην κορυφή του Empire State Building, όπως ο Κινγκ Κονγκ και να χτυπάω το στήθος μου, σαν λέω “Είμαι εδω!”. Είναι πολύ δυνατό συναίσθημα να εξωτερικεύεις τη θηλυκότητα και τον αισθησιασμό σου».

Δείτε εικόνες:

https://www.instagram.com/p/CHvE6UKpLFC/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/CHvE3RBpuN4/?utm_source=ig_embed

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.