ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Κέρι Πάρκερ: Η playmate που αντιμετώπισε τον καρκίνο με κάνναβη (φώτο-βίντεο)

Κέρι Πάρκερ: Η playmate που αντιμετώπισε τον καρκίνο με κάνναβη (φώτο-βίντεο)

Η Βρετανή Playmate, Κέρι Πάρκερ είχε διαγνωστεί με καρκίνο, με τους γιατρούς να της δίνουν μόλις έναν χρόνο ζωής, παρόλα αυτά αυτή δοκίμασε μία θεραπεία με κάνναβη.

Η 36χρονη είπε «όχι» στη χημειοθεραπεία και ξεκίνησε δική της αγωγή με την παράνομη ουσία, η οποία όπως ισχυρίζεται σταθεροποίησε την κατάστασή της και της επέτρεψε να συνεχίσει το modelling.

Η Playmate, που φλέρταρε ακόμα και με 5 χρόνια φυλακή για τη χρήση του ναρκωτικού, εμφανίζεται πεπεισμένη πως ήταν η «ολιστική προσέγγιση» που της έσωσε τη ζωή.

Ακόμα και στον σκύλο της άρχισε να δίνει κάνναβη και δεν ξαναπήγε, όπως λέει, ποτέ στον κτηνίατρο. Κάνναβη και παραισθησιογόνα μανιτάρια, όπως λέει.

Η Κέρι είχε μόλις ξεκινήσει την περιπέτειά της με το Playboy, έχοντας μετακομίσει στην έπαυλη στο Λος Άντζελες, για να ζήσει δίπλα στον Χιου Χέφνερ όταν εμφανίστηκε ο όγκος.

Τον Οκτώβριο του 2013 αναγκάστηκε ωστόσο να επιστρέψει στην Αγγλία, όπου διαγνώστηκε με καρκίνο στο κεφάλι. Τον Φεβρουάριο του 2014 υποβλήθηκε σε εγχείριση.

https://www.instagram.com/p/CA2iR49jm-s

Κι ενώ, όπως λέει πάντα η ίδια, της είχαν πει πως όλα πήγαν καλά και «καθάρισε», τον Ιούνιο του 2019 ο όγκος επανεμφανίστηκε και πλέον ήταν στο τελικό στάδιο. «Δεν τον έδειξαν οι εξετάσεις εδώ και 5 χρόνια», λέει πως της είπαν οι γιατροί.

https://www.instagram.com/p/CHdcZwWDTEL

Η Κέρι αρνήθηκε να κάνει χημειοθεραπεία και προτίμησε την «εναλλακτική θεραπεία», όπως την αποκαλεί.

Τον περασμένο Ιούνιο πήγε για έλεγχο και της είπαν πως ο όγκος είναι σταθερός. «Δεν μπορούσα να το πιστέψω. Ήταν τόσο επιθετικός καρκίνος και επεκτεινόταν στο κεφάλι μου σαν φωτιά».

Η ίδια είναι πλέον καλά, όπως δηλώνει, και θα διαγωνιστεί το 2021 στα καλλιστεία για τη Μις Κόσμος…

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.