ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Μπραντ Πιτ: Ξεφόρτωσε κιβώτια με τρόφιμα για τους άπορους στο Λος Άντζελες σαν απλός… εργάτης (βίντεο)

Μπραντ Πιτ: Ξεφόρτωσε κιβώτια με τρόφιμα για τους άπορους στο Λος Άντζελες σαν απλός… εργάτης (βίντεο)

Ο 56χρονος Αμερικανός σταρ έφτασε οδηγώντας ένα φορτηγό γεμάτο προμήθειες για τις οικογένειες που έχουν ανάγκη και μετέφερε με τα ίδια του τα χέρια τις κούτες.

Ο Μπραντ Πιτ είναι συνεπής στη φιλανθρωπική του δράση. Βρέθηκε σε γειτονιά του Λος Άντζελες μεταφέροντας τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης για τις άπορες οικογένειες της περιοχής.

Σύμφωνα με την Daily Mail, o Αμερικανός σταρ ήταν ο οδηγός ενός μεγάλου φορτηγού το οποίο έκανε τις διανομές στο Νότιο Κεντρικό Λος Άντζελες.

Πλήθος κόσμου παρατάχθηκε για να πάρει τρόφιμα από το φορτηγό που ο ίδιος οδηγούσε και ξεφόρτωνε για ώρες.

Όπως αναφέρουν οι μαρτυρίες: «Ήταν απολύτως αφοσιωμένος και μπορούσες να καταλάβεις ότι δεν το έκανε για να φανεί ότι πήγε. Φορούσε γάντια, μάσκα, ενώ έμεινε εκεί περίπου 3-4 ώρες, κάνοντας μόνο κάποια διαλείμματα για να καπνίσει.
Κάποια στιγμή μάλιστα μπήκε στο μπροστινό μέρος του φορτηγού και έβγαλε ένα φορητό ηχείο, το συνέδεσε στο iPhone του και έβαλε να παίζει μουσική».

https://twitter.com/kirkpate/status/1328841154914357257

https://twitter.com/mmaggeler/status/1329169953828835329

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.