ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Ραμόνα Βλαντή: «Δε θα δεχόμουν να με κρίνει η Έλενα Χριστοπούλου»

Ραμόνα Βλαντή: «Δε θα δεχόμουν να με κρίνει η Έλενα Χριστοπούλου»

«Χείμαρρος» ήταν για ακόμη μία φορά στις δηλώσεις της η νικήτρια του «Μy Style Rocks 1» Ραμόνα Βλαντή.

H πρώην παίκτρια του σόου μόδας του ΣΚΑΪ αναφέρθηκε στο θέμα που έχει δημιουργηθεί με τη Σάσα Σταμάτη και την Ιωάννα Τούνη, στο «My Style Rocks», αλλά και στις Έλενα Χριστοπούλου, Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

«Κάθε φορά που με παίρνει τηλέφωνο η Σάσα Σταμάτη ξέρω ότι είναι για συνέντευξη. Οπότε, είμαι με το μέρος της Σάσας. Είπε η Ιωάννα ότι δεν γνώριζε ότι είναι συνέντευξη. Αποκλείεται να μην ξέρεις, συνέντευξη είναι», είπε αρχικά η Ραμόνα Βλαντή.

Στη συνέχεια, ρωτήθηκε αν της λείπει η Έλενα Χριστοπούλου και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου από το GNTM: «Η Έλενα σαφώς και λείπει από το GNTM, είναι αισθητή η απουσία της. Η Ηλιάνα όχι, δεν μου λείπει, μου αρέσει πάρα πολύ η Ζενεβιέβ».

Όσο για το για το «My Style Rocks», του οποίου υπήρξε παίκτρια και ήταν η πρώτη νικήτρια είπε: «Μια χαρά έκαναν και έβαλαν αγόρια στο «My Style Rocks», αλλά τα συγκεκριμένα αγόρια που μπήκαν δεν μου αρέσουν. Ο ένας δεν έχει καθόλου στυλ και ο άλλος είναι ο ορισμός του fashion victim και εννοώ τον Μηνά».

Η Ραμόνα απάντησε και στις φήμες που την ήθελαν να είναι στην κριτική επιτροπή του «My Style Rocks 2», ενώ εξέφρασε και την άποψη της για την Έλενα Χριστοπούλου: «Είχα πρόταση να είμαι σε κάθε Gala, όπως ήταν μετά από εμένα ο κύριος Γαβαλάς. Δεν στεναχωρήθηκα και πολύ γιατί για εμένα είναι ο μοναδικός που μπορεί να μιλήσει για μόδα. Μετά με την υπόλοιπη κριτική επιτροπή δεν συμφωνώ και πάρα πολύ εκτός από τον Στέλιο Κουδουνάρη. Η Έλενα Χριστοπούλου δεν είναι γνώστης της μόδας, εγώ δεν θα δεχόμουν, σαν παίκτρια, να με κρίνει αν δεν ξέρει παραπάνω από εμένα».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.