Η Χάλι Μπέρι αποκαλύπτει: «Ήμουν 11 όταν προκάλεσα τον πρώτο οργασμό μου» (βίντεο)

Η Χάλι Μπέρι αποκαλύπτει: «Ήμουν 11 όταν προκάλεσα τον πρώτο οργασμό μου» (βίντεο)

Η Χάλι Μπέρι απέδειξε αποκαλύπτοντας σε ερώτηση που δέχθηκε στο Instagram, από ακόλουθό της, το πότε ήρθε για πρώτη φορά σε οργασμό.

Η απάντησή της εμπεριείχε διπλό σοκ, καθώς η οσκαρική ηθοποιός όχι μόνο αποκάλυψε ότι η πρώτη φορά που ήρθε σε οργασμό ήταν στα 11 της, αλλά το… τερμάτισε, λέγοντας πως το προκάλεσε η ίδια στον εαυτό της!

Η Χάλι Μπέρι δεν ανταποκρίνεται στο προφίλ του… μαϊντανού των media. Κάθε άλλο. Σπάνια εμφανίζεται για θέματα που δεν αφορούν την προβολή της δουλειάς της. Αυτή τη φορά, ωστόσο, με ένα κρασί στο χέρι και συντροφιά με την καλή της φίλη Lindsay Flores, η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός και μία από τις ομορφότερες γυναίκες στον πλανήτη, «λύθηκε» και αποκάλυψε τα πιο… απόκρυφα -κυριολεκτικά όμως- μυστικά της.

Η αποκάλυψη έγινε με αφορμή ερώτηση ακολούθου σε live βίντεο στο instagram. «Πότε ήρθατε πρώτη φορά σε οργασμό»; Η Lindsay Flores δεν θυμόταν. Έκπληκτη η Χάλι Μπέρι, αντέδρασε σαν… έφηβη και με μία αξιοσημείωτη απαλότητα, είπε: «Εγώ θυμάμαι. Το προκάλεσα εγώ στον εαυτό μου. Ήμουν 11 ετών». Η φιλενάδα της διάσημης ηθοποιού έκπληκτη για τη δημόσια αποκάλυψη, προσπαθούσε να συνειδητοποιήσει τι είχε συμβεί.

Η Χάλι Μπέρι, μάλιστα, «μάλωσε» τη Φλόρες που δεν θυμόταν τον πρώτο οργασμό της, λέγοντας: «Έψαχνα τη σεξουαλικότητά μου, όπως τα περισσότερα κορίτσια». Και απευθυνόμενη στη Φλόρες, είπε: «Ντροπή σου…», υποχρεώνοντας τη φιλενάδα της να… απολογηθεί: «Αισθάνομαι άσχημα για τον εαυτό μου. Ίσως το έκανα εγώ στον εαυτό μου».

https://www.instagram.com/p/CHycp3Zlm4q

https://www.instagram.com/p/CGs40atlfUX/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/CHa7410lacC

https://www.instagram.com/p/CGIcJ5gFRrO

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.