Υβόννη Μπόσνιακ για GNTM: «Μερικά πράγματα είναι υπερβολικά δεν πιστεύω ότι έχουν σχέση με τη μόδα»

Υβόννη Μπόσνιακ για GNTM: «Μερικά πράγματα είναι υπερβολικά δεν πιστεύω ότι έχουν σχέση με τη μόδα»

Η Υβόννη Μπόσνιακ, με αφορμή τη συμμετοχή της στο Style Me Up, παραχώρησε συνέντευξη στο Enjoy και μεταξύ άλλων μίλησε για τα «αντίπαλα» προγράμματα μόδας.

«Βλέπω τηλεόραση, λίγο από όλα, μου αρέσει να έχω άποψη για ό,τι συμβαίνει» σημειώνει χαρακτηριστικά η Υβόννη Μπόσνιακ.

«Βλέπω πρώτα απ’ όλα το My Style Rocks, μια που εκεί συμμετέχει η υπέροχη Έλενα Χριστοπούλου. Όλη η επιτροπή είναι φανταστική. Και οι συμβουλές τους για τη μόδα και τα ντυσίματα πιστεύω ότι είναι σημαντικές και σωστές».

«Το GNTM είναι ένα φανταστικό τηλεοπτικό προϊόν που βοηθάει τα παιδιά που συμμετέχουν λόγω δημοσιότητας. Μερικά πράγματα φυσικά είναι υπερβολικά, δεν πιστεύω ότι έχουν σχέση με τη μόδα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

​Κανένα σοβαρό πρακτορείο μόδας δεν μπορεί να σε βάλει σε μια δοκιμασία που δεν θέλεις να συμμετέχεις, όπως π.χ. το να φοβάσαι το νερό ή τα έντομα. Απλά δεν θα πάρεις τη συγκεκριμένη δουλειά, αλλά θα πάρεις μια επόμενη την επόμενη ημέρα» πρόσθεσε η Υβόννη Μπόσνιακ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.