ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Η Τζένιφερ Λόπεζ «έριξε» το Instagram – Τα πέταξε… όλα! (φώτο-βίντεο)

Η Τζένιφερ Λόπεζ «έριξε» το Instagram – Τα πέταξε… όλα! (φώτο-βίντεο)

«Φωτιά» στους χρήστες του Instagram έβαλε η Τζένιφερ Λόπεζ, καθώς ανέβασε ένα… γυμνό teaser από διαφημιστικό που έκανε για μία εταιρία καλλυντικών.

Μετά την «καυτή» εμφάνιση στα American Music Awards, η Τζένιφερ δημοσίευσε στα social media ένα βίντεο στο οποίο αποκαλύπτει το γυμνό κορμί της. Η τραγουδίστρια και επιχειρηματίας καλύπτει με τα χέρια τα επίμαχα σημεία όσο η κάμερα γυρίζει γύρω της.

Πριν περίπου τρεις μήνες η Λόπεζ ανακοίνωσε ότι την 1 Ιανουαρίου του 2021 θα κυκλοφορήσει τη δική της σειρά ομορφιάς. Η selfie που δημοσίευσε τον Αύγουστο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, άφησε πολλά ερωτηματικά σχετικά με το τι θα περιλαμβάνει το νέο της beauty brand. Τελικά το JLo Beauty θα είναι αφιερωμένο στην περιποίηση της γυναικείας επιδερμίδας.

«Αυτό το project δεν έχει να κάνει με το πάθος μου, αλλά με ένα όνειρο 30 ετών. Ανυπομονώ να μοιραστώ μαζί σας τα μυστικά της περιποίησης της επιδερμίδας μου! Το JLo Beauty λανσάρεται 1/1/2021» αποκάλυψε η Τζένιφερ Λόπεζ στο Instagram.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες:

https://www.instagram.com/p/CH-3sX9pLzz

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.