Α.Γκλέτσος για «The Bachelor»: «Αν ήμουν νέος μπορεί να πήγαινα κι εγώ – Ξέρω όλη την οικογένεια του Παναγιώτη»

Α.Γκλέτσος για «The Bachelor»: «Αν ήμουν νέος μπορεί να πήγαινα κι εγώ – Ξέρω όλη την οικογένεια του Παναγιώτη»

Ο Απόστολος Γκλέτσος, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής του συνέντευξης στην εκπομπή «Ευτυχείτε», αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην πρόσφατη περιπέτεια με την υγεία του, αλλά και στον Παναγιώτη Βασιλάκο από το «The Bachelor».

«Τώρα είμαι καλά. Πήγα στην Κύπρο για γυρίσματα και για 9 μέρες έκανα 12 τεστ. Κάναμε rapid tests κάθε πρωί, αλλά και μοριακά. Κι εγώ νόμιζα ότι έχω κορωνοϊό, όταν ήρθαν δυο “αστροναύτες” και με πήραν από το σπίτι γιατί δεν μπορούσα να οδηγήσω. Εγώ έχω και υποκείμενα νοσήματα. Έχω καρδιά» περιέγραψε ο ίδιος.

Και συνέχισε: «Έμεινα τρεις ώρες για να βγουν τα τεστ στο νοσοκομείο και ήρθε ένας γιατρός και μου είπε: “Τη γλίτωσες”. Κρύωμα είχα, αλλά οι γιατροί το είπαν επιστημονικά ότι είχα λοίμωξη του αναπνευστικού».

Ο ίδιος μίλησε και για το The Bachelor και τον Παναγιώτη Βασιλάκο που γνωρίζει προσωπικά: «Δεν ξέρω μόνο τον Παναγιώτη, αλλά όλη την οικογένειά του. Είναι καταπληκτικό παιδί. Έχει σπουδάσει στα ΤΕΦΑΑ, είναι γυμναστής. Στις μέρες μας με τόση ανεργία και τα παιδιά να ψάχνουν την παραμικρή ευκαιρία, έχω να πω ότι αν ήμουν νέος και ήθελα να αρπάξω την ευκαιρία, μπορεί να πήγαινα κι εγώ» ανέφερε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.