Η 62χρονη Σάρον Στόουν ποζάρει με μαύρο κορμάκι και «ρίχνει» το Instagram (φώτο)

Η 62χρονη Σάρον Στόουν ποζάρει με μαύρο κορμάκι και «ρίχνει» το Instagram (φώτο)

Η 62χρονη πλέον Σάρον Στόουν, συνεχίζει και μας καθηλώνει με την εκπληκτική ομορφιά της.

Μάλιστα, αποτελεί ένα από τα διασημότερα sex symbol στο παγκόσμια στερέωμα και παραμένει ψηλά στη λίστα με τις πιο σέξι γυναίκες, από την εποχή που προβλήθηκε για πρώτη φορά το εμβληματικό σταυροπόδι στο «Βασικό Ένστικτο», μια από τις πιο επικές και ερωτικές σκηνές του διεθνούς σινεμά.

Η ίδια συνεχίζει να ασχολείται ενεργά με την υποκριτική, αλλά και το μόντελινγκ. Στα 62 της χρόνια παραμένει απόλυτα εντυπωσιακή, αισθησιακή και γοητευτική, αποδεικνύοντας ότι ο χρόνος που περνά δεν την αγγίζει.

Δημοσιεύοντας μια εκπληκτική φωτογραφία της στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram, η Σάρον Στόουν εξέφρασε την ευγνωμοσύνη της για το γεγονός ότι στην ηλικία της ασχολείται ακόμα ενεργά με το μόντελινγκ.

«Δε νιώθω απλώς έκπληξη, αλλά και ευγνωμοσύνη που συνεχίζω να κάνω μόντελινγκ στα 62. Ευχαριστώ σε όσους μου ζήτησαν να συνεργαστούμε φέτος». Τη φωτογραφία έστειλε στην ηθοποιό ο στιλίστας Πάρις Λίμπι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://www.instagram.com/p/CIHZ0Sbp-g8

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.