Spotify: Στην κορυφή ο Snik – Έγινε ο Έλληνας με τα περισσότερα stream μέσα στο 2020

Spotify: Στην κορυφή ο Snik – Έγινε ο Έλληνας με τα περισσότερα stream μέσα στο 2020

Σε μία ιδιαίτερα σημαντική διάκριση έφτασε ο ράπερ Snik, καθώς έγινε ο Έλληνας με τα περισσότερα streams στο Spotify για το 2020.

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του Spitify το τραγούδι του « Millionaire» ήταν το δημοφιλέστερο κομμάτι της πλατφόρμας για το 2020 έχοντας σημειώσει συνολικά πάνω από 4 εκατομμύρια streams! Το τραγούδι συμπεριλαμβάνεται στον δίσκο του «TOP BOY» του οποίου τα τραγούδια μέχρι σήμερα έχουν ξεπεράσει τον σαρωτικό αριθμό των 42 εκατομμυρίων streams. Μεγάλη επιτυχία όμως σημείωσαν και τα singles «Bosses», «Etsi», «Karma”»και «Hoodstars» που κ βρέθηκαν στο Νο1 του Spotify Greece Top50.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Συνολικά, πάνω από 1.4 εκατομμύρια ακροατές άκουσαν τραγούδια του καλλιτέχνη για το 2020, με τα συνολικά streams να ξεπερνούν 51,5 εκατομμύρια με πάνω από 2,3 εκατομμύρια ώρες ακρόασης, φέρνοντας τον Snik στην πρώτη θέση της λίστας των δημοφιλέστερων καλλιτεχνών στο Spotify για το 2020 στη χώρα μας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.