ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

GNTM: Η Ζενεβιέβ Μαζαρί έβαλε τη ρόμπα της και χορεύει μόνη της στο σαλόνι (βίντεο)

GNTM: Η Ζενεβιέβ Μαζαρί έβαλε τη ρόμπα της και χορεύει μόνη της στο σαλόνι (βίντεο)

Η κριτής του GNTM, Ζενεβιέβ Μαζαρί, έβαλε την μαύρη ρόμπα της και ξεκίνησε να χορεύει μόνη της στη μέση του σαλονιού της.

Η Ζενεβιέβ Μαζαρί έχει δημιουργήσει το δικό της προφίλ στο Instagram και σε καθημερινή βάση μοιράζεται με τους διαδικτυακούς φίλους της φωτογραφίες τόσο από την προσωπική όσο και από την επαγγελματική της ζωή.

Η κριτής και creative director του Greece’s Next Top Model είναι παντρεμένη με τον Βασίλη Καρύδη και μαζί έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, την Ροζαλία και τον Μίσα. Οι δυο τους είναι πολύ δραστήριοι γονείς και χαίρονται πολύ να περνούν χρόνο μαζί τους.

Όταν η μέρα φτάνει στο τέλος της και τα παιδιά πέφτουν για ύπνο, τότε η Ζενεβιέβ Μαζαρί και ο Βασίλης Καρύδης χαλαρώνουν στον καναπέ και βλέπουν τις αγαπημένες τους σειρές. Αυτή την περίοδο οι δυο τους παρακολουθούν τη διάσημη σειρά “The Crown”.

Μάλιστα, η Ζενεβιέβ Μαζαρί είναι τόσο εντυπωσιασμένη από αυτή που θέλησε να το μοιραστεί με τους followers της. Φορώντας την ρόμπα της, η ίδια χορεύει τη μουσική της σειράς στη μέση του σαλονιού και το απολαμβάνει!

Δες το βίντεο:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.