ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Zuleyka Rivera: Το «κορίτσι του Despacito» μοιράζει «εγκεφαλικά» με την ομορφιά της (φώτο)

Zuleyka Rivera: Το «κορίτσι του Despacito» μοιράζει «εγκεφαλικά» με την ομορφιά της (φώτο)

Η Zuleyka Rivera είναι η αποθέωση της λατινικής ομορφιάς και κάθε φωτογραφία που ανεβάζει στο Instagram σε κάνει προκαλεί «εγκεφαλικά».

Το μοντέλο που στο παρελθόν έχει στεφθεί και «Μις Υφήλιος» είναι από το Πουέρτο Ρίκο και διαθέτει μία εντυπωσιακή εμφάνιση. Μετά τα καλλιστεία, οι πόρτες του μόντελινγκ άνοιξαν διάπλατα για εκείνη, όπως και της τηλεόρασης, όπου έχει δική της εκπομπή. Έχει επίσης και το δικό της brand ρούχων.

Πρωταγωνιστεί ακόμη στο πλευρό του Μπρους Γουίλις σε γνωστό διαφημιστικό σποτ, ενώ είναι και ως το «κορίτσι του Despacito», αφού πρωταγωνιστεί στο κλιπ του τραγουδιού που μέχρι πρόσφατα ήταν στην κορυφή του youtube με τις περισσότερες προβολές.

https://www.instagram.com/p/By_Y7irlyIk

https://www.instagram.com/p/B1B2oc5Fksdhttps://www.instagram.com/p/B5c0k0XF17shttps://www.instagram.com/p/B5gPoKNlIF8https://www.instagram.com/p/B9HdNhiFfLlhttps://www.instagram.com/p/CHZBYGZsmmohttps://www.instagram.com/p/B7tRPNhFpg6

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://www.instagram.com/p/BzbWfqNh8CB

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.