ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Οι Ελληνίδες celebrities που έγιναν μητέρες μέσα στο 2020

Οι Ελληνίδες celebrities που έγιναν μητέρες μέσα στο 2020

Το 2020 είναι μία από τις δυσκολότερες χρονιές της σύγχρονης ιστορίας και αρκετοί είναι αυτοί που θα θέλουν να το ξεχάσουν, όχι όμως οι Ελληνίδες celebrities που έγιναν μητέρες μέσα στο έτος.

Ανάμεσα σ΄αυτά που έγιναν φέτος ήταν και πολλά μωράκια που ήρθαν για να συμπληρώσουν την ευτυχία μερικών εκ των πιο αγαπημένων ζευγαριών της ελληνικής showbiz.

Αναλυτικά οι οικογένειες που… μεγάλωσαν:

Τζένη Μπαλατσινού – Βασίλης Κικίλιας

Το πρώτο τους παιδάκι, ένα υγιέστατο αγοράκι υποδέχτηκαν στον κόσμο ανήμερα των Χριστουγέννων η Τζένη Μπαλατσινού και ο Υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας. Το ζευγάρι κατάφερε να κρατήσει το ευτυχές γεγονός μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας ενώ την αποκάλυψη έκανε ο ίδιος ο Βασίλης Κικίλιας μέσω μιας ανάρτησης που είχε κάνει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Κρυσταλλία – Δημήτρης Πλατανιας

Γονείς για πρώτη φορά έγιναν λίγες ημέρες πριν το τέλος του 2020 και η Κρυσταλλία με τον Δημήτρη Πλατανιά. Το ζευγάρι που μετρά ένα χρόνο έγγαμου βίου απέκτησε ένα υγιέστατο αγοράκι που ήρθε για να συμπληρώσει την ευτυχία τους.

Βασιλική Μιλλούση – Λευτέρης Πετρούνιας

Πριν καλά καλά η πρώτη τους κόρη, Σοφία προλάβει να συμπληρώσει έναν χρόνο ζωής, οι δυο αθλητές υποδέχτηκαν στον κόσμο το δεύτερο παιδάκι τους. Ένα ακόμα κοριτσάκι που φαίνεται πραγματικά να τους έχει κλέψει την καρδιά.

Σταμάτης Γονίδης – Κατερίνα Κουργιουξίδου

Τον περασμένο Νοέμβριο ήρθε στον κόσμο και η τρίτη κόρη του Σταμάτη Γονίδη. Πρόκειται για το πρώτο του παιδάκι από τον γάμο του με την αγαπημένη του Κατερίνα Κουργιουξίδου, ένας καρπός που όπως έχει αποκαλύψει ο γνωστός τραγουδιστής γεννήθηκε κατά τη διάρκεια της πρώτης καραντίνας και ήδη έχει καταφέρει να τους κλέψει την καρδιά.

Ολυμπία Χοψονίδου – Βασίλης Σπανούλης

Με ένα ακόμη μέλος στην οικογένειά τους υποδέχτηκαν το 2020 η Ολυμπία Χοψονίδου και ο Βασίλης Σπανούλης αφού λίγες ημέρες μετά την αλλαγή της χρονιάς ήρθε στον κόσμο το έκτο τους παιδί χαρίζοντάς τους μερικές ακόμη απολαυστικές στιγμές.

Χρήστος Βασιλόπουλος – Sarah Conner

Πριν έξι μήνες περίπου ήρθε στον κόσμο και το πρώτο παιδάκι του Χρήστου Βαιλόπουλου καρπός του έρωτά του με την γλυκιά Sarah Conner. O γνωστός ηθοποιός που τα τελευταία χρόνια ζει και εργάζεται στην Αμερική είναι ένας πραγματικός χαζομπαμπάς αφού δε χορταίνει να απαθανατίζει κάθε στιγμή του γιου του.

Αννίτα Μπράντ – Χάρης Χριστόπουλος

Μπορεί ο έρωτας της Αννίτας Μπράντ με τον Χάρη Χριστόπουλο να μετρά αρκετά χρόνια ωστόσο οι τελευταίοι μήνες έχουν φέρει το ζευγάρι ακόμα πιο κοντά και ο λόγος δεν είναι άλλος από τη γέννηση του γιου τους που ήρθε και φώτισε την καθημερινότητά τους.

Μαντώ Γαστεράτου – Νίκος Ισηγόνης

Μια μόλις εβδομάδα μετά την είσοδο του 2020 η Μαντώ Γαστεράτου και ο Νίκος Ισηγόνης υποδέχτηκαν στον κόσμο τον γιο τους, τον μικρό Γιώργο. Η παρουσιάστρια συχνά δημοσιεύει τρυφερά στιγμιότυπα από τα παιχνίδια μαζί του ωστόσο σε πρόσφατη συνέντευξή της είχε παραδεχτεί πως η αγάπη της για εκείνον δεν ήρθε από την πρώτη στιγμή αλλά σταδιακά και πλέον δηλώνει με σιγουριά πως είναι ότι καλύτερο της έχει συμβεί.

Νικολέττα Ράλλη – Μιχάλης Ανδρούτσος

Η χρονιά που πέρασε επιφύλασσε την πιο ευχάριστη έκπληξη και για την Νικολέττα Ράλλη με τον αγαπημένο της Μιχάλη Ανδρούτσο αφού στον κόσμο ήρθε το πρώτο τους παιδάκι. Και μπορεί οι πρώτοι μήνες να ήταν αρκετά δύσκολη για την όμορφη παρουσιάστρια και η εγκυμοσύνη αυτή να της άφησε κάποια προβλήματα, πλέον όμως απολαμβάνει την κάθε στιγμή με το παιδάκι της.

Φλορίντα Πετρουτσέλι – Άρης Γούτος

Το 2020 βρήκε την οικογένεια της Φλορίντας Πετρουτσέλι και του Άρη Γούτου με ένα επιπλέον μέλος αφού στον κόσμο ήρθε τον περασμένο Μαϊο το δεύτερο παιδάκι τους, ένα υγιέστατο αγοράκι. Το ζευγάρι έχει ακόμη μια κόρη, τη μικρή Μαίρη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Άλλα ζευγάρια της ελληνικής showbiz που είδαν τις οικογένειές τους να μεγαλώνουν μέσα στο 2020 είναι οι: Τριαντάφυλλος Παντελίδης – Πωλίνα Φιλίππου, Νίκη Θωμοπούλου – Νίκος Μαρακάκης, Νίκη Λυμπεράκη – Αλέξανδρος Χατζόπουλος, Κατερίνα Μουτσάτσου – Charles Como, Λένα Παπαληγούρα – Άκης Πάντος, Εύα Τσάχρα – Άλεξ Μπούντρος, Αλεξάνδρα Ούτσα – Γιάννης Σαρακατσάνης, Μάντη Περσάκη – Αλέξανδρος Νικολαϊδης, Angelika Dusk – Δημήτρης Μποσινάκος, Μαρία Ψηλού – Κωνσταντίνος Ψηλός.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.