ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Kate Winslet: Μίλησε για πρώτη φορά για το bullying που υπέστη μετά την ταινία «Τιτανικός»

Kate Winslet: Μίλησε για πρώτη φορά για το bullying που υπέστη μετά την ταινία «Τιτανικός»

Η δόξα και τα χρήματα ήταν κάποια από τα θετικά που κέρδισε η Kate Winslet, από την ταινία Τιτανικός. Πέρα από τα θετικά, όμως, είχε και κάποια προβλήματα που δεν έχουν σβηστεί από τη μνήμη της.

H 45χρονη ηθοποιός εμφανίστηκε στην εκπομπή WTF With Marc Maron και θυμήθηκε το bullying που υπέστη εκείνη την περίοδο.

«Νομίζω πως τότε μπήκα σε ρυθμούς αυτοπροστασίας αμέσως. Υπήρχαν αυτοκίνητα και αυτοκίνητα με Βρετανούς φωτογράφους που με έβγαζαν φωτογραφίες να πηγαίνω να παίρνω ένα μπουκάλι γάλα και μία εφημερίδα. Αυτό ήταν απλά αλλόκοτο. Συνέβαινε νύχτα μέρα καθημερινά», δήλωσε η ηθοποιός και πρόσθεσε πως εκείνη την περίοδο βρισκόταν υπό συνεχή παρακολούθηση ενώ δεχόταν επικριτικά σχόλια επίσης για την εμφάνισή της.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Ο βρετανικός τύπος ήταν πραγματικά αρκετά αγενής μαζί μου. Αισθανόμουν ότι δεχόμουν bullying, ένα είδος εκφοβισμού για να είμαι ειλικρινής. Θυμάμαι να σκέφτομαι “Εντάξει, αυτό είναι απαίσιο και ελπίζω να περάσει”. Και όντως πέρασε αλλά επίσης με έκανε να συνειδητοποιήσω ότι αν αυτό σήμαινε να είσαι διάσημος, τότε δεν ήμουν έτοιμη να είμαι διάσημη, ευχαριστώ. Όχι, πραγματικά καθόλου. […] Μάθαινα ακόμα πώς να παίζω. Το έκανα μόνο από τα 17 μου. Και ακόμη δεν αισθανόμουν πραγματικά έτοιμη να κάνω πολλές μεγάλες δουλειές από το Χόλιγουντ. Ήταν τεράστια ευθύνη. Δεν ήθελα να κάνω λάθη. Δεν ήθελα να τα τινάξω όλα στον αέρα. Ήθελα να είμαι σε αυτό για καιρό», εξήγησε η ηθοποιός και πρόσθεσε πως χρειάστηκε να καταλάβει τον εαυτό της καλύτερα για να μπορέσει να διαχειριστεί όλα τα παραπάνω και να κρατήσει ιδιωτική την προσωπική της ζωή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.