ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Πασίγνωστος τηλεπαρουσιαστής βρέθηκε με μεγάλο χρηματικό ποσό στο «Ελ. Βενιζέλος»

Πασίγνωστος τηλεπαρουσιαστής βρέθηκε με μεγάλο χρηματικό ποσό στο «Ελ. Βενιζέλος»

Ο γνωστός παρουσιαστής Νίκος Κοκλώνης, ο οποίος βρέθηκε στο Ντουμπάι, όπως και άλλοι συμπατριώτες μας, επέστρεψε στην Ελλάδα χωρίς να μεταφέρει τον κορωνοϊό, όπως άλλοι συνταξιδιώτες του, αλλά ένα μεγάλο χρηματικό ποσό.

Οι τελωνειακές αρχές στο Ελευθέριος Βενιζέλος εντόπισαν το ποσό αυτό το οποίο δεν είχε δηλώσει ο παρουσιαστής. Σύμφωνα με τον νόμο, κατασχέθηκε αμέσως το 25% του συνολικού ποσού και βεβαίως άρχισε η έρευνα για να εντοπιστεί η προέλευσή του. Ποιος του τα έδωσε στο Ντουμπάι, γιατί του τα έδωσε κ.λπ.

Ο Νίκος Κοκλώνης, όπως αναφέρει το zougla.gr, είχε καταφέρει εν είδει ιδιότυπου κυανόκρανου να διαδραματίσει ρόλο ειρηνοποιού μεταξύ Άννας Βίσση και Δέσποινας Βανδή επιδεικνύοντας διπλωματικό ταλέντο, άγνωστο στο πλατύ κοινό, πλην όμως ως φαίνεται επεκτάθηκε και σε άλλες δραστηριότητες.

Το ποσό που οι τελωνειακές αρχές εντόπισαν στην κατοχή του παρουσιαστή ανέρχεται σε 30.000 ευρώ, ποσό καθόλου ευκαταφρόνητο στις μέρες μας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Να σημειωθεί πως κάθε φυσικό πρόσωπο που εισέρχεται ή εξέρχεται από την Ε.Ε. (π.χ. οποιοσδήποτε ταξιδιώτης ή μέλος πληρώματος αεροσκάφους που εισέρχεται ή εξέρχεται από την Ε.Ε. μέσω αέρος, ξηράς ή θαλάσσης) και μεταφέρει ρευστά διαθέσιμα αξίας ίσης ή μεγαλύτερης των €10.000 δηλώνει το ποσό αυτό στις αρμόδιες αρχές των κρατών μελών μέσω των οποίων εισέρχεται ή εξέρχεται στην Ε.Ε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.