Γ.Χρανιώτης: «Όταν ήμουν 20 χρονών ένας σκηνοθέτης με είχε καλέσει σπίτι του και μου την είχε πέσει»

Γ.Χρανιώτης: «Όταν ήμουν 20 χρονών ένας σκηνοθέτης με είχε καλέσει σπίτι του και μου την είχε πέσει»

Ο ηθοποιός Γιώργος Χρανιώτης, αναφέρθηκε σε ένα περιστατικό που είχε συμβεί στην αρχή της καριέρας του, τότε που ένας σκηνοθέτης τον είχε καλέσει σπίτι του και του την έπεσε.

«Αυτό που μου είχε συμβεί είναι ότι ένας σκηνοθέτης στις πρώτες μου δουλειές με είχε καλέσει στο σπίτι του και μου την είχε πέσει. Δεν ξέρω αυτό αν λέγεται σεξουαλική παρενόχληση, να σου πω την αλήθεια, γιατί τα όρια είναι λίγο περίεργα. Έκανε κίνηση να μου την… πέσει», είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Χρανιώτης και συνέχισε λέγοντας πώς αντέδρασε.

https://www.vimeo.com/500876670

«Πάρα πολύ ψύχραιμα. Ήταν και μια ειδική στιγμή για μένα, γιατί ήμουν πάρα πολύ μικρός, ήμουν 20 χρονών. Και ήταν η πρώτη φορά στη ζωή μου που σκέφτηκα αν πρέπει, προκειμένου να κάνω αυτή τη δουλειά, να ενδώσω σε κάτι τέτοιο ή όχι. Και αποφάσισα πολύ γρήγορα ότι μπορώ να κάνω διάφορες παραχωρήσεις στη ζωή μου για τη δουλειά αυτή, αλλά δεν μπορώ να κάνω αυτού του είδους την παραχώρηση. Ήταν μάλλον καλό στη δική μου περίπτωση, γιατί μου λύθηκε ένα πολύ σημαντικό κομμάτι. Για το αν θα συνεχίσω να κάνω τη δουλειά αυτή».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τέλος ο Γιώργος Χρανιώτης αποκάλυψε πως ο άνθρωπος αυτός λογικά υπάρχει ακόμη στον χώρο αλλά εκείνος έχει να τον δει πολλά χρόνια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.