ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Αδιάβαστος στη Γεωγραφία ο Σ.Ρουβάς: «Ανακάλυψε» λίμνη στις Αλυκές – «Δεν είχε άδεια για γυρίσματα» λέει ο Φορέας

Αδιάβαστος στη Γεωγραφία ο Σ.Ρουβάς: «Ανακάλυψε» λίμνη στις Αλυκές – «Δεν είχε άδεια για γυρίσματα» λέει ο Φορέας

Ο Σάκης Ρουβάς πιάστηκε αδιάβαστος στη Γεωγραφία, καθώς ανακάλυψε λίμνη στις Αλυκές. Μάλιστα ο Φορέας Διαχείρισης τόνισε πως ο τραγουδιστής δεν είχε και άδεια για γυρίσματα.

Στο Μεσολόγγι για τα γυρίσματα του νέου του video clip με τίτλο «Υπεράνθρωπος» που θα κυκλοφορήσει την 1η Φεβρουαρίου, είναι ο Σάκης Ρούβας, μόνο που πιάστηκε λίγο αδιάβαστος στην γεωγραφία.

Και αυτό, καθώς στην ανάρτηση που ανέβασε στο Facebook από τις Αλυκές, ανέφερε πως βρίσκεται σε λίμνη. Κάτι που φυσικά δεν ισχύει.

Μάλιστα την διόρθωση, ανέλαβε να του την κάνει ο συντονιστής του Φορέα Διαχείρισης Λιμνοθάλασσας και Ακαρνανικών Ορέων, Γιάννης Σελιμάς, με την παρακάτω ανάρτηση…

«Λιμνοθάλασσα είναι κι οχι λίμνη. Ελπίζω να φερθείτε καλά στη φύση καθώς δεν λάβατε άδεια απο τον φορέα διαχείρισης σχετικά με τα γυρίσματα στις αλυκές που είναι περιοχή φύσης του εθνικού πάρκου. Διαφημίστε χωρίς να υποβαθμίζεται την προστατευόμενη περιοχή».

Διευκρίνηση για την άδεια

Αναφορικά πάντως για αυτό που ανέφερε σχετικά με την άδεια που έπρεπε να πάρει ο Σάκης Ρούβας, στα σχόλια κάτω από την ανάρτησή του, ο Γιάννης Σελιμάς επεσήμανε την ιδιαίτερη κατάσταση που υπάρχει στην περιοχή.

Και αυτό γιατί οι Αλυκές είναι ιδιωτικός χώρος, όπως είπε, παρά το γεγονός οτι ανήκει σε τμήμα του εθνικού πάρκου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.