ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Μαρία Τακτούκ: Η εντυπωσιακή θετή κόρη του Σεσκ Φάμπρεγας έχει πάνω από 700.000 followers στο Instagram (φωτό)

Μαρία Τακτούκ: Η εντυπωσιακή θετή κόρη του Σεσκ Φάμπρεγας έχει πάνω από 700.000 followers στο Instagram (φωτό)

Η 21χρονη θετή κόρη του Ισπανού άσου, Σεσκ Φάμπρεγας, έχει πάνω από 700.000 followers στον λογαριασμό της στο Instagram. Ζει στο Λονδίνο, όπου και σπουδάζει, αλλά και στο Μονακό όπου μένει η μητέρα της και τα αδέρφια της.

Η Μαρία Τακτούκ, η μεγάλη κόρη της συζύγου του Σεσκ Φάμπρεγας, Ντανιέλα Σίμαν, είναι ήδη μια πετυχημένη influencer έχοντας διαφημιστικές συμφωνίες με πολλές φίρμες.

Μόλις 21 ετών η νεαρή έχει πάνω από 713.000 ακόλουθους στο Instagram.

Έπειτα από απαίτηση των followers, η Μαρία αποφάσισε να ασχοληθεί και πάλι με το YouTube, ασχολούμενη εκ νέου με το κανάλι της, όπου πλέον θα ποστάρει ένα vlog σε καθημερινή βάση.

«Έκανα κάποια βίντεο τους τελευταίους μήνες και ήθελα να ξεκινήσω να τα βάζω» εξήγησε η Μαρία.

https://www.instagram.com/p/B-NAHSGDz3u

https://www.instagram.com/p/CDB6Ua6DrTG

https://www.instagram.com/p/CDbhe_rDsky

https://www.instagram.com/p/CJJgkPesNL_/?utm_source=ig_embed

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.