ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Λίντσεϊ Καπουάνο: Το γυμνό μοντέλο που είναι πιστή Χριστιανή – «Ο Θεός σε αγαπά ότι και αν κάνεις» (φωτό)

Λίντσεϊ Καπουάνο: Το γυμνό μοντέλο που είναι πιστή Χριστιανή – «Ο Θεός σε αγαπά ότι και αν κάνεις»  (φωτό)

Η 22χρονη Λίντσεϊ Καπουάνο από το Κονέκτικατ των ΗΠΑ, είναι πιστή Χριστιανή, αλλά η ευλάβειά της δεν εμποδίζει την καριέρα της.

Πήγε σε ιδιωτικό, καθολικό σχολείο και συχνά πηγαίνει στην εκκλησία με την οικογένειά της, λέει πως η πίστη της δεν την εμπόδισε ποτέ να κάνει εκείνο που θέλει.

«Η οικογένειά μου είναι Χριστιανοί αλλά πολύ ψύχραιμοι, η θρησκεία μου δεν ανακατεύτηκε ή με εμπόδισε από το να κάνω ό,τι ήθελα» λέει η γυναίκα σύμφωνα με τη βρετανική ταμπλόιντ, Daily Mail.

Μέχρι πρόσφατα η Λίντσεϊ εργαζόταν πέρα από τις φωτογραφίσεις στο Instagram και σε ένα νηπιαγωγείο της εκκλησίας, αλλά μετά το πολύ επικερδές συμβόλαιο με τον ιστότοπο OnlyFans παράτησε το μπέιμπι σίτινγκ.

«Οι γονείς μου με στηρίζουν σε ό,τι επιλέξω να κάνω. Ανέκαθεν ήταν έτσι. Είναι τόσο περήφανοι για μένα. Κάθε φορά που ακόμη ένα εκατομμύριο followers προστίθεται στο λογαριασμό μου, το γιορτάζουμε!».

«Ο Θεός θα σε αγαπά ότι κι αν γίνει – αυτό είναι που έχω μάθει στο σπίτι, στο σχολείο και την εκκλησία» εξηγεί η όμορφη Λίντσεϊ, που πιστεύει ότι ο Θεός δεν θα την κρίνει επειδή γδύνεται.

https://www.instagram.com/p/BVpdntYAGFU/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/CGZKLYHANkv/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/CD-UIO0JAX-/?utm_source=ig_embed

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://www.instagram.com/p/CBq3homAMs4/?utm_source=ig_embed

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.