ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Η Ζήνα Κουτσελίνη αποκάλυψε τι της είπαν οι «Σφήκες» που την έβγαλε «εκτός εαυτού»

Η Ζήνα Κουτσελίνη αποκάλυψε τι της είπαν οι «Σφήκες» που την έβγαλε «εκτός εαυτού»

Για το περιστατικό με τις «Σφήκες» που την έκανε να αποχωρήσει από την εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου αποκάλυψε η Ζήνα Κουτσελίνη καλεσμένη στο «The 2night Show».

«Επειδή δεν είμαι της κωλοτούμπας, ούτε άλλα είπα ούτε άλλα θα πω, επειδή σέβομαι τα τρία αυτά κορίτσια που ξεκινούν τώρα στην τηλεόραση, θα τους δώσω μια συμβουλή σαν τη Ζήνα του κοντρόλ. Αν ήμουν στο κοντρόλ, άστο καλύτερα… Θα πω ότι όλα αποκτούν υπεραξία, όταν σεβαστείς την πορεία του άλλου ακόμα κι αν ο άλλος είναι μια πόρνη. Αν ήμουν πόρνη θα ήθελα να έχω κι άλλο σεβασμό. Υπερέβησαν τα εσκαμμένα, με ενόχλησε ένα ερώτημα της Χρύσας Κατσαρίνη. Με ρώτησε αν βλέπω το Tik Tok και λέω “ξέρω το Tik Tok ” και μου λέει σήκω να μας κάνεις ένα χορευτικό. Ε, δεν είμαι μαϊμού κοπελίτσα μου. Σήκω σε μια παρέα και κάνε Tik Tok, δεν είναι αστείο. Τώρα άμα μου πεις να χορέψω, θα χορέψω. Ο τρόπος που λες κάτι, είναι αυτό που κάνει τον άνθρωπο δυνατό ή αδύνατο… Και άλλα θα μπορούσα να πω. Αυτό είναι το τίποτα μπροστά σε όσα συνέβησαν εκείνη τη μοιραία βραδιά», ανέφερε χαρακτηριστικά η Ζήνα Κουτσελίνη και έλυσε τις όποιες απορίες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.