ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Κυκλοφορούν οι πρώτες μπάρες δημητριακών με γεύση από… Rolling Stones

Κυκλοφορούν οι πρώτες μπάρες δημητριακών με γεύση από… Rolling Stones

To brand name των Rolling Stones ακόμη πουλά και αυτό θέλουν να εκμεταλλευτούν και αυτός είναι ένας εκ των λόγων που ετοιμάζονται να λανσάρουν στην αγορά τις δικές τους μπάρες δημητριακών.

Σύμφωνα με τη Daily Star, μπάρα σοκολάτας γάλακτος (που ονομάζεται «Brown Sugar» από τον τίτλο του τραγουδιού της δεκαετίας του ’70 της μπάντας) και μπάρα με μαύρη σοκολάτα («Cherry Red» εμπνευσμένη από τον στίχο «my favourite flavour, cherry red» από την επιτυχία του συγκροτήματος «You Can’t Always Get What You Want» θα είναι διαθέσιμες στον ιστότοπο εμπορικών προϊόντων των Stones από τις 29 Ιανουαρίου.

Τον περασμένο Νοέμβριο οι Stones ανακοίνωσαν τη λειτουργία του e-store, το οποίο είναι συνδεδεμένο με το πρώτο τους κατάστημα στο Σόχο του Λονδίνου, «RS No. 9 Carnaby» που παραμένει κλειστό λόγω της πανδημίας της Covid-19.

Στο ηλεκτρονικό κατάστημα πωλούνται, μεταξύ άλλων, t-shirts και αντίτυπα του άλμπουμ που επανακυκλοφόρησε μετά από 47 χρόνια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η μπάντα συνεργάστηκε επίσης με μια σειρά από άλλα brand, συμπεριλαμβανομένης της γαλλικής μάρκας πολυτελών κρυστάλλων Baccarat για μια συλλογή από κρυστάλλινα ποτήρια κρασιού, σαμπάνιας, κανάτες κρασιού και ένα ποτήρι μπύρας με χαραγμένο το λογότυπο με τη γλώσσα και τα χείλη των Rolling Stones.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.