ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Ναταλί Ντελόν: Πέθανε η πρώην σύζυγος του Γάλλου γόη

Ναταλί Ντελόν: Πέθανε η πρώην σύζυγος του Γάλλου γόη

Έφυγε σήμερα από τη ζωή, στα 79 της χρόνια, η πρώην σύζυγος και η μοναδική γυναίκα που παντρεύτηκε ο διάσημος Γάλλος σταρ.

Παντρεύτηκαν το 1964 χώρισαν μόλις 5 χρόνια αργότερα. Ο γάμος τους ήταν θυελλώδης, γεμάτος εντάσεις και επεισοδιακούς καβγάδες. Για χάρη της μαροκινής καταγωγής ηθοποιού Ναταλί, ο αιώνιος γόης του Γαλλικού σινεμά εγκατέλειψε την Ρόμι Σνάιντερ το 1963 αφήνοντάς την καταρρακωμένη.

Η σχέση του με τη Ναταλί έληξε το ίδιο παθιασμένα όπως άρχισε ενώ καρπός του έρωτα και του γάμου τους ήταν ο επίσης ηθοποιός Αντονι Ντελόν που ποτέ δεν κατάφερε να αποτινάξει το βάρος της σύγκρισης με τον πατέρα του.

Ο Αλέν Ντελόν απέκτησε άλλα δύο παιδιά αργότερα με το μοντέλο Ολλανδικής καταγωγής Ροζαλί Βαν Μπρέμεν, τον Φαμπιάν, μοντέλο και ηθοποιό και την λατρεμένη του Ανούσκα. Με την Ροζαλί δεν παντρεύτηκαν αλλά εκείνη έχει στο παλμαρέ της μία άλλη πρωτιά, να είναι η μόνη γυναίκα από τις δεκάδες στη ζωή του, που τον εγκατέλειψε.

Τώρα πια στη δύση της ζωής του, ο Γάλλος σταρ με τη ταραχώδη ζωή φαίνεται να θέλει να ρίξει γέφυρες με το παρελθόν του αποκαθιστώντας τις σχέσεις του τόσο με τα παιδιά του όσο και με τις πρώην, ερωμένες και σύζυγο.

Με την τελευταία μάλιστα, λίγο πριν φύγει από τη ζωή σήμερα Πέμπτη, είχε καταφέρει τα τελευταία χρόνια να αποκαταστήσει την σχέση τους και να διατηρούν μια στενή επαφή αμοιβαίας αγάπης και σεβασμού, κάτι που απαθανάτισε φωτογραφικά ο γιος τους Αντονι την περίοδο των Χριστουγέννων όταν εκείνη τον επισκέφθηκε στο σπίτι του στο Παρίσι, βάζοντας κάτω από την φωτογραφία τους στο ίνσταγκραμ την λεζάντα “Ακαταμάχητη αγάπη”.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.