ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Μαντόνα: Μας δείχνει το μαύρο εσώρουχο της – Η 62χρονη βασίλισσα της ποπ ξέρει πως να προκαλεί (φωτό)

Μαντόνα: Μας δείχνει το μαύρο εσώρουχο της – Η 62χρονη βασίλισσα της ποπ ξέρει πως να προκαλεί (φωτό)

Η Μαντόνα ετοιμάζει την κυκλοφορία της νέας της ταινίας από τις εμφανίσεις της στη διάρκεια της τελευταίας της περιοδείας Madame X.

Η ίδια μοιράστηκε στο instagram ένα teaser από την επικείμενη ταινία, όπου σε μία σκηνή φαίνεται να αστειεύεται ξαπλωμένη στον καναπέ, ενώ αποκαλύπτει παιχνιδιάρικα το μαύρο εσώρουχό της στην κάμερα.

«Απλά δουλεύω» ακούγεται να λέει, πριν συνεχίσει το μοντάζ για την επιλογή του τεράστιου υλικού της επικείμενης ταινίας.

Λίγο αργότερα, στο βίντεο που έχει αναρτήσει, φαίνεται να απολαμβάνει χαϊδεύοντας το μαύρο εντυπωσιακό παλτό Burberry, με γούνιο γιακά, διευκρινίζοντας με έμφαση, ότι είναι από ψευτική γούνα.

Σύμφωνα με την Daily Mail, η επόμενη συνεργασία της που θα συζητηθεί πολύ, πιθανολογείται ότι θα είναι με τον απόλυτο hitmaker, πολυβραβευμένο Καναδό τραγουδιστή, στιχουργό και παραγωγό The Weeknd.

https://www.instagram.com/p/CKPrvgDBArp/?utm_source=ig_embed

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.