«Παντρεύτηκε» ο Ν.Μουτσινάς με τη Μ.Συνατσάκη! – Υπέγραψαν σύμφωνο συμβίωσης

«Παντρεύτηκε» ο Ν.Μουτσινάς με τη Μ.Συνατσάκη! – Υπέγραψαν σύμφωνο συμβίωσης

Σε μία κίνηση που «ταρακούνησε» τα νερά της showbiz προχώρησαν ο Νίκος Μουτσινάς και η Μαίρη Συνατσάκη καθώς σύμφωνα με την «Espresso» υπέγραψαν σύμφωνο συμβίωσης, το οποίο κατατέθηκε το πρωί της Πέμπτης (21/1) στο Ληξιαρχείο του Δήμου Χαλανδρίου, την περιοχή δηλαδή όπου βρίσκεται η μόνιμη κατοικία του Νίκου Μουτσινά.

Η κίνηση αυτή των δύο δημοφιλών προσώπων της showbiz εγείρει ερωτήματα, αφού η φιλία τους δεν έλαβε ποτέ ερωτικές προεκτάσεις. Είναι κολλητοί και το έχουν δηλώσει πολλάκις τόσο σε συνεντεύξεις τους όσο και σε αναρτήσεις που έχουν κάνει κατά καιρούς στα social media.

Επιπλέον, όλο το διάστημα που η Μαίρη βρισκόταν σε σχέση με τον τελευταίο της σύντροφο, τον ηθοποιό Αιμιλιανό Σταματάκη, είχε ενταχθεί κι εκείνος στον στενό πυρήνα της παρέας των δύο παρουσιαστών, στον οποίο ανήκουν επίσης η Ντορέττα Παπαδημητρίου και ο youtuber Φίλιππος Ιωάννου.

Ως εκ τούτου, να τους προέκυψε ξαφνικά ερωτικό αίσθημα, λίγους μήνες μόνο μετά τον χωρισμό της Μαίρης από τον Αιμιλιανό, σε σημείο μάλιστα να αποφασίσουν να το επισημοποιήσουν κιόλας, φαντάζει δύσκολο.

Από την άλλη πλευρά, το σενάριο που φαντάζει πιθανό έχει να κάνει με τη διαδικασία υιοθεσίας παιδιού που έχει ξεκινήσει ο Νίκος Μουτσινάς.

Ήταν Δεκέμβριος του 2019, όταν ο παρουσιαστής του ΣΚΑΙ είπε σε συνέντευξή του στο «Hello!», πως θέλει να υιοθετήσει ένα παιδί, αναφερόμενος μάλιστα στις προφανείς σχετικές δυσκολίες που αντιμετωπίζει μια μονογονεϊκή οικογένεια, πόσο μάλιστα ενός άνδρα.

«Προφανώς θα υιοθετήσω ένα παιδάκι. Αυτό είναι το πιο πιθανό. Θα μπορούσα να αποκτήσω και με άλλους τρόπους, αλλά νομίζω πως η υιοθεσία εμπεριέχει κάτι πιο όμορφο. Υπάρχουν τόσα παιδιά και σε άλλες χώρες και σε δικά μας ιδρύματα» είχε πει τότε και δεν έμεινε στα λόγια.

Τον Ιούνιο του 2020, καλεσμένος στην εκπομπή «The 2night Show», ο Νίκος αποκάλυψε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου πως έκανε το πρώτο βήμα για να υιοθετήσει παιδί.

«Έκανα τα ραντεβού για να μάθω τι χρειάζεται και μπορώ να καταλάβω κάποιον που δεν θα φτάσει μέχρι το τέλος. Μιλάμε για εξετάσεις από γιατρούς υγείας, έχει να μαζέψεις πολύ χαρτί για να πας να το καταθέσεις. Μετά κάνεις την αίτηση και, εάν περάσεις στην επόμενη φάση, είναι λίγο σαν το “Νext top model”, μετά σου κάνουν σεμινάρια για γονείς – δεν το ήξερα. Σεμινάρια γονέων. Κάτι που θα έπρεπε να το περνούν όλοι, γιατί δεν είναι όλοι γεννημένοι για γονείς» είχε αναφέρει χαρακτηριστικά.

Τον περασμένο Σεπτέμβριο, ωστόσο, ο παρουσιαστής του ΣΚΑΙ έκανε γνωστό στον δημοσιογράφο Άρη Καβατζίκη ότι έχει σταματήσει η διαδικασία υιοθεσίας λόγω της πανδημίας.

«Δεν προχωράει πολύ λόγω της συνθήκης, παιδιά. Θα το προχωρήσω κάποια στιγμή. Θα το μάθετε. Θα κάνω post» του είχε πει.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Και, ύστερα απ’ όλα αυτά, σκάει η «βόμβα» με την κολλητή του φίλη Μαίρη Συνατσάκη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.