ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Π.Μπαλτατζή: «Άνδρας παντρεμένος με παιδί με παρενοχλούσε σεξουαλικά»

Π.Μπαλτατζή: «Άνδρας παντρεμένος με παιδί με παρενοχλούσε σεξουαλικά»

Η Πέννυ Μπαλτατζή προχώρησε σε αποκαλύψεις για σεξουαλική παρενόχληση που δέχθηκε στο παρελθόν.

Η τραγουδίστρια εξομολογήθηκε την στιγμή που ήρθε αντιμέτωπη με την σεξουαλική παρενόχληση.

«Φυσικά μου έχει γίνει ανήθικη πρόταση. Μου έχει πει εργοδότης σε μαγαζί ότι θα μου δώσει χρήματα στο μαγαζί που τραγουδούσα, όταν δεν ήμουν τόσο γνωστή, για να προσθέσω στήθος και θα με βάλει πρώτο όνομα στο Caramela. Δεν ήταν φυσικά ο εργοδότης του Caramela, αλλά ένας άνθρωπος σε ένα συνοικιακό μαγαζί» ανέφερε αρχικά και η Πένυ Μπαλταζή.

Στην συνέχεια η τραγουδίστρια πρόσθεσε: «Έφυγα κάποια στιγμή εξαγριωμένη. Περίμενα να πάρω το μεροκάματο μου, δεν είπα τίποτα, κρατιόμουν τρεις μέρες για να μην δείξω ότι έχω ενοχληθεί. Γιατί έκανε και άλλα πράγματα. Μου έκλεινε από την κονσόλα τη φωνή και άλλα πολλά επειδή εγώ δε δεχόμουν τις προτάσεις του. Παντρεμένος με παιδί και πολλές φορές, αγκαλιά με το παιδί του, έλεγε πράγματα».


Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!


ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.