Β.Σιέρα: To 25χρονο μοντέλο και φίλη του τενίστα Μ.Τόμιτς δέχθηκε απειλές για τη ζωή της (φωτό)

Β.Σιέρα: To 25χρονο μοντέλο και φίλη του τενίστα Μ.Τόμιτς δέχθηκε απειλές για τη ζωή της (φωτό)

Η εντυπωσιακή 25χρονη Βανέσα Σιέρα, μοντέλο του OnlyFans που διατηρεί σχέση με τον τενίστα Μπέρναντ Τόμιτς, ισχυρίζεται ότι δέχτηκε άγριο διαδικτυακό «bullying» που περιλάμβανε και απειλές για τη ζωή της, επειδή παραπονέθηκε για το φαγητό και ότι αναγκάζεται να λούζεται… μόνη της.

Η 25χρονη με το εντυπωσιακό κορμί υποχρεώθηκε να παραμείνει σε καραντίνα με τον διάσημο αθλητή σε ξενοδοχείο της Μελβούρνης, έχοντας επιστρέψει από τους προκριματικούς αγώνες της Ντόχα, και ενόψει του Αυστραλιανού Open.

Η πρώην συμμετέχουσα στο ριάλιτι Love Island πόσταρε ένα βίντεο στο YouTube την περασμένη Τρίτη στο οποίο παραπονιόταν για την ποιότητα του φαγητού στην καραντίνα, την έλλειψη καθαριστικών και την… έλλειψη πρόσβασης σε κομμώτρια.

«Τo χειρότερο κομμάτι της καραντίνας είναι ότι δεν λούζω η ίδια τα μαλλιά μου. Ποτέ δεν λούζω μόνη μου τα μαλλιά μου, είναι απλά κάτι που δεν κάνω. Συνήθως πάω στο κομμωτήριο δύο φορές την εβδομάδα και με λούζουν» ακούγεται να λέει η εντυπωσιακή καλλονή σε βίντεο που πόσταρε στο YouTube, και το οποίο για ευνόητους λόγους έγινε σύντομα viral!

Παρότι υποστηρίζει ότι τα παραπάνω σχόλια διατυπώθηκαν σαν αστείο, και για να κοροϊδέψει τον εαυτό της, η 25χρονη δέχτηκε έναν χείμαρρο από επικριτικά σχόλια, βρισιές και… ακόμα και απειλές από εξοργισμένους πολίτες, οι οποίοι βιώνουν επί μήνες μήνες μια πολύ πιο δύσκολη καραντίνα από την καλομαθημένη νεαρή και θεώρησαν προσβλητικά τα σχόλιά της.

Με μια ανάρτησή της στα social media, η Σιέρα απάντησε στους haters και κατηγόρησε τα τοπικά ΜΜΕ που απομόνωσαν την συγκεκριμένη δήλωση, και τη συνέδεσαν με ένα αρνητικό ρεπορτάζ για την υποχρεωτική καραντίνα για τους τενίστες στην Αυστραλία, και τις αντιδράσεις που έχει προκαλέσει.

«Είναι εύκολο να παίρνεις κάτι εκτός πλαισίου, αφαιρώντας δύο προτάσεις από ένα vlog διάρκειας 10 λεπτών, και να το εντάσσεις σε μια αρνητική είδηση των mainstream media για παράπονα παικτών του τένις για την υποχρεωτική τους καραντίνα», σημειώνει η νεαρή στην ανάρτησή της, κατηγορώντας ουσιαστικά τα αυστραλιανά ΜΜΕ για την έκταση που πήραν οι δηλώσεις της.

Μάλιστα, το μοντέλο του OnlyFans δεν δίστασε να απαντήσει ευθέως σε άτομα που την κατηγόρησαν ότι είπε όσα είπε για να γίνει viral και να προσελκήσει περισσότερους συνδρομητές στην πλατφόρμα όπου ποστάρει σέξι βίντεο και φωτογραφίες. «Βούλωσέ το βλάκα! κάνω vlogging για την καθημερινή μου ζωή εδώ και έναν χρόνο. Δεν φταίω εγώ που το Channel 7 επέλεξε να πάρει ένα αστείο που έκανα για τα μαλλιά μου και να το διαστρεβλώσει!»,ήταν η απάντησή της σε έναν από τους επικριτές της online.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ανάμεσα σε εκείνους που σχολίασαν αρνητικά την Σιέρα ήταν και ο Νικ Κύργιος, το «κακό παιδί» του αυστραλιανού τένις. Σε ανάρτησή του στο Twitter όπου επιτέθηκε στον Νόβακ Τζόκοβις για την περίφημη «λίστα απαιτήσεών του» στην καραντίνα, ο Κύργιος έγραφε ότι «δεν έχει πρόβλημα με τον Μπέρνι» αλλά «η κυρά του» δεν έχει συναίσθηση της κατάστασης.

https://www.instagram.com/p/CJ5ZhExhe4-

https://www.instagram.com/p/CKC-MZuBD05

https://www.instagram.com/p/CKN5OZBBtLF

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://www.instagram.com/p/CKKdfmShfv6

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.