Katya Elise Henry: Το μοντέλο που ανάβει «φωτιές» με τις καμπύλες της (φώτο)

Katya Elise Henry: Το μοντέλο που ανάβει «φωτιές» με τις καμπύλες της (φώτο)

Με πάνω από 8 εκατ. followers στο Instagram η Katya Elise Henry έχει κάθε λόγο να είναι περήφανη για τα σωματικά της προσόντα.

Η μελαχρινή καλλονή που είναι fitness model και personal trainer έχει την πρόκληση στο αίμα της και είθισται να φωτογραφίζεται… πλάτη. Ο λόγος κρύβεται στις παρακάτω φωτογραφίες…

https://www.instagram.com/p/CKKtNN0BGxK

https://www.instagram.com/p/CJ9QneZhkRW

https://www.instagram.com/p/CJ7HrXyhII8

https://www.instagram.com/p/CJmncBTB_fD

https://www.instagram.com/p/CJbwm32hR9M

https://www.instagram.com/p/CItY2-shICQ

https://www.instagram.com/p/CIOiTHvBloI

https://www.vimeo.com/500876670

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.