ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Χ.Σιανίδης: «Όσοι πήγαμε στο Ντουμπάι μας φέρθηκαν σαν προδότες του έθνους μας»

Χ.Σιανίδης: «Όσοι πήγαμε στο Ντουμπάι μας φέρθηκαν σαν προδότες του έθνους μας»

Συνέντευξη παραχώρησε ο Χάρης Σιανίδης, όπου σχολίασε τα άσχημα σχόλια για το ταξίδι του στο Ντουμπάι, ενώ μίλησε και για την περιπέτειά του με τον κορωνοϊό.

Αναλυτικά:

Σε προσωπικό επίπεδο πήρες κάποιο μάθημα από τον κορωνοϊό;

Ναι. Νομίζω πως ο κορωνοϊός έδωσε σε μένα και σε όλους σαν εμένα, στα «χορτασμένα» παιδιά, στις καλομαθημένες γενιές που μεγάλωσαν χωρίς πείνα, πολέμους, στερήσεις κ.λπ. το ίδιο μάθημα: πως τίποτα δεν είναι δεδομένο. To να νιώθεις κάθε μέρα πως η ζωή σου απειλείται, είναι τρομερή αίσθηση. Νομίζω πως ζούμε ένα είδος πολέμου.

Πέρυσι αρρώστησες κι εσύ από κορωνοϊό.

Πράγματι, ναι, αλλά εγώ, δόξα τω Θεώ, το πέρασα ελαφρά με λίγο βήχα και δέκατα για καμιά εβδομάδα. Ήμουν από τους τυχερούς.

Οι Έλληνες celebrities έχουν αλλάξει;

Προσπαθούν να αλλάξουν, ναι, να «κυνηγήσουν» την εποχή. Άλλοι τα καταφέρνουν, άλλοι όχι. Μερικοί γελοιοποιούνται κιόλας, προσπαθώντας να υπηρετήσουν κάτι που δεν τους ταιριάζει.

Για παράδειγμα;

E, δεν μπορεί, ας πούμε, σήμερα μια λαϊκή τραγουδίστρια στα 50-55 της να ανταγωνιστεί την Ιωάννα Τούνη, η οποία έχει το υψηλότερο engagement στην Ελλάδα. Δεν γίνεται! Kαι σ’ το λέω αν και δεν είναι φίλη μου η Ιωάννα.



Γιατί είναι Instagram star η Ιωάννα Τούνη;

Τι πιστεύεις εσύ; Ίσως γιατί ο κόσμος, τα πιτσιρίκια βλέπουν σε εκείνη ένα πρότυπο γυναίκας τύπου Καρντάσιαν, κάπως πληθωρικό και φανταχτερό, που είναι ακόμα πολύ δημοφιλές στην Ελλάδα. Είναι ένα χαρούμενο κορίτσι, που δεν κρύβεται και υποστηρίζει τις επιλογές της δημόσια, με θάρρος, χωρίς ενοχές. Σ’ αρέσει, δεν σ’ αρέσει, η Τούνη έχει «κάτι».

Και μιλώντας για τις Καρντάσιαν, πες μου για τους ξένους σταρ που έχεις γνωρίσει.

Οι ξένοι σταρ είναι διαφορετικοί, πιο χαλαροί, παρότι απευθύνονται σε ένα τεράστιο, παγκόσμιο κοινό. Ο Τζέραρντ Μπάτλερ, ας πούμε, που τον γνώρισα στο Λος Άντζελες μέσω της φίλης μου Σοφίας Χαρμαντά, με την οποία είχαν ένα φλερτ, είναι πάρα πολύ απλός. Πολύ δοτικός και φιλοσοφημένος. Την Πάρις Χίλτον τη γνώρισα το 2007, τότε που έβγαινε με τον Πάρι Κασιδόκωστα και ταξίδευε συχνά στην Ελλάδα. Τότε ήταν σε μια φάση μετα-εφηβικής τρέλας και υπερβολής. Όταν την ξαναείδα πέρσι στο Λος Άντζελες σε ένα πάρτι, μου φάνηκε πιο ήρεμη, πιο κατασταλαγμένη. Η Σοφία Βεργκάρα είναι μια σέξι, πληθωρική γυναίκα. Αυτοσαρκάζεται πολύ αλλά έχει και επίγνωση του σεξαπίλ που εκπέμπει, σε αντίθεση με τη Λίντσεϊ Λόχαν, που αν δεν ξέρεις πως είναι η Λίντσεϊ Λόχαν δεν θα γυρίσεις να την κοιτάξεις. Με τον Philipp Plein, που του οργάνωσα το opening της πρώτης μπουτίκ του στην Ελλάδα, γίναμε αμέσως φίλοι και έχουμε μέχρι σήμερα τακτική επικοινωνία. Την Ιρίνα Σάικ τη γνώρισα το 2013 στο Μονακό, σε μια εποχή που περνούσα μια δύσκολη φάση ύστερα από μια ερωτική απογοήτευση. Έτσι, όταν της ζήτησα να έρθει στο πάρτι που διοργάνωσε το MTV και η Beautiful People, δέχτηκε πρόθυμα. Το ίδιο καλοκαίρι τη φιλοξένησα και στην Κρήτη μαζί με τον Ρονάλντο. Η Ιρίνα είναι ένα από τα πιο έξυπνα άτομα που έχω γνωρίσει στη ζωή μoυ. Δεν είναι τυχαία η πορεία της στη μόδα.

Για τον σάλο που δημιουργήθηκε με το πλήθος επωνύμων στο Ντουμπάι συμπεριλαμβανομένου και του ίδιου ενώ η χώρα βρισκόταν σε καραντίνα απάντησε:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αναγνωρίζω σίγουρα πως ο κόσμος είναι πάρα πολύ πιεσμένος από τα απανωτά lockdowns, πως υπάρχει ανεργία, οικονομικές δυσκολίες, πως πολλοί έκαναν γιορτές μόνοι τους, κλεισμένοι στα σπίτια τους. Και σίγουρα μπορεί κάποιοι να ενοχλήθηκαν. Όμως εγώ δεν έκανα κάτι λάθος. Εμένα με φώναξαν και με πλήρωσαν για να επικοινωνήσω το event ενός ελληνικού brand, που διαφημίζει τη χώρα μας σε όλο τον κόσμο. Και μάλιστα ήταν μια δουλειά πολύ σημαντική, χάρη στην οποία κατάφερα να πληρώσω το ενοίκιο της εταιρείας μου, μισθούς στο προσωπικό μου κ.λπ. Από εκεί και πέρα νομίζω πως το θέμα πήρε μια περίεργη, στρεβλή διάσταση. Γράφτηκαν τρομερά ψέματα. Ούτε λίγο ούτε πολύ, κάποια sites μας παρουσίασαν ως δοσίλογους! Ως προδότες του έθνους! Πάλι την πλήρωσε ο Σιανίδης. Καταλήγω στο συμπέρασμα πως είμαι εύκολος στόχος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.