Το… throwback της 54χρονης Β.Κουλιανού – Δείτε πως ήταν το 1998 (φώτο)

Το… throwback της 54χρονης Β.Κουλιανού – Δείτε πως ήταν το 1998 (φώτο)

Η Βίκυ Κουλιανού, δημοσιεύσει συχνά στο Instagram φωτογραφίες από την καθημερινότητά της.

​Αλλά αυτές που επίσης έχουν μεγάλο ενδιαφέρον κι ενθουσιάζουν τους διαδικτυακούς της φίλους, είναι οι throwback φωτογραφίες της.

Το πρώην μοντέλο συχνά ανεβάζει φωτογραφίες από το παρελθόν και δη από την εποχή που διέσχιζε τις διεθνείς πασαρέλες σε επιδείξεις μόδας γνωστών Οίκων.

​Μάλιστα, τις τελευταίες ημέρες έχει δημοσιεύσει φωτογραφίες από το σχεδόν μακρινό 1998 και παρατηρούμε πως η Βίκυ Κουλιανού σήμερα στα 54 της δεν έχει αλλάξει πολύ από τότε, με τον χρόνο να μοιάζει πως είναι ο καλύτερος της σύμμαχος.

Δείτε τις αναρτήσεις της:

https://www.instagram.com/p/CKThuYwJCxv

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://www.instagram.com/p/CJ-8J8ypo2Z

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.