Ν.Γερμανού: «Σας ζητώ συγγνώμη χωρίς να φταίω – Nτρέπομαι και λυπάμαι πολύ» (βίντεο)

Ν.Γερμανού: «Σας ζητώ συγγνώμη χωρίς να φταίω – Nτρέπομαι και λυπάμαι πολύ» (βίντεο)

Η Ναταλία Γερμανού, κατά τη σημερινή έναρξη του «Καλύτερα δε γίνεται», αναφέρθηκε μαζί με τους συνεργάτες της, στη χθεσινή συνέντευξη τύπου που παραχώρησε η Λίνα Μενδώνη, αναφερόμενη στην υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη, αλλά και την απάντηση που ο ίδιος έδωσε στην υπουργό Πολιτισμού.

Η Ναταλία Γερμανού θέλησε να πάρει θέση στο ζήτημα και να απολογηθεί δημόσια, ζητώντας συγγνώμη από τους τηλεθεατές, που στο παρελθόν είχε εκφράσει μεγαλοστομίες για κάποια από τα καταγγελλόμενα πρόσωπα.

«Εμένα ως Ναταλία μου έλειψαν δύο λέξεις από τη συνέντευξη τύπου της υπουργού. Οι δύο λέξεις είναι το “ζητώ συγγνώμη”. Θα ήθελα ως πολίτης της χώρας, ως πολίτης που βλέπει θέατρο και έχει παρακολουθήσει τις εξελίξεις να ακούσω μια συνέχεια στο “μας κορόιδεψε, εξαπατηθήκαμε από την τέχνη της υποκριτικής”. Βέβαια, είναι άλλο η υποκρισία και άλλο η τέχνη της υποκριτικής. Εμένα μου έλειψε ένα “εξαπατήθηκα και λυπάμαι πολύ γι’ αυτό, ζητώ συγγνώμη”.

Εγώ ως παρουσιάστρια, εδώ και πολλά χρόνια, αισθάνομαι την ανάγκη να σας ζητήσω ένα συγγνώμη κι ας μην ήξερα. Κατά καιρούς έχω καλέσει καλλιτέχνες και έχω εκφραστεί με μεγαλοστομίες… Τώρα που μου τα στέλνετε και τα βλέπω ντρέπομαι και λυπάμαι πολύ. Σας ζητώ συγγνώμη χωρίς να φταίω αλλά το νιώθω να πω αυτό το λυπάμαι. Οπότε, ιδανικά θα ήθελα να ακούσω ένα συγγνώμη και από εκείνη», ήταν τα λόγια της Ναταλίας Γερμανού.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.