ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Π.Λαγούτης: «Για την μπόχα από τη βρωμιά και τη σαπίλα μιλάω»

Π.Λαγούτης: «Για την μπόχα από τη βρωμιά και τη σαπίλα μιλάω»

Ο γνωστός ηθοποιός Πέτρος Λαγούτης, παρακολουθεί τις εξελίξεις της επικαιρότητας και μάλιστα εκφράζει ξεκάθαρα την άποψή του μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Αυτή τη φορά, ο γνωστός ηθοποιός, μη κρύβοντας την οργή του για όσα γίνονται τις τελευταίες ώρες έγραψε για τον σάλο που έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ώρες μετά τη χθεσινή συνέντευξη τύπου της Λίνας Μενδώνη σε διαπιστευμένους δημοσιογράφους, κατά τη διάρκεια της οποία υποστήριξε ότι ο Δημήτρης Λιγνάδης είναι ένας επικίνδυνος άνθρωπος.

«Μήπως τελικά είναι καλύτερα να εφαρμοστεί το μέτρο με τη διπλά μάσκα; Όχι, όχι για τον covid. Για την μπόχα από τη βρωμιά και τη σαπίλα μιλάω. Υ.Γ: Το χειρότερο ή και το καλύτερο είναι ότι η παραίτηση Μενδώνη μοιάζει πολύ μικρό θέμα».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.