ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Ο Mad Clip «δίνει στεγνά» την ΕΛ.ΑΣ.: «Η Εθνική δεν έχει φανάρια»

Ο Mad Clip «δίνει στεγνά» την ΕΛ.ΑΣ.: «Η Εθνική δεν έχει φανάρια»

Με ένα live στο Instagram θέλησε λύσει κάποιες απορίες σχετικά με τη σύλληψή του ο ράπερ Mad Clip.

Ο ίδιος λοιπόν παραδέχθηκε ότι καταδίωξη έγινε και στη συνέχεια οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα, αλλά αρνήθηκε ότι πέρασε 4 κόκκινα φανάρια.

«Καταδίωξη έγινε. Είμαι κοντράκιας…Εννοειται ξέφυγα από το περιπολικό, μπήκα στην Εθνική συνέχισα να τρέχω και στην πρώτη έξοδο του Ταύρου, βγαίνω και τυχαίνει να μου την πέφτει η ομάδα «Δίας».

O trapper πρόσθεσε: «Εννοείται ότι δεν θα ρίσκαρα να τρέχω στα στενά και να βάλω σε κίνδυνο τον κάθε πολίτη.

Σταματάω, βγαίνουν τα όπλα, αρχίζουν οι φωνές και με συνοδέψαν στο τμήμα του Μοσχάτου η ομάδα «Δίας». Θέλω να ξέρω το εξής: Πού στην Εθνική οδό έχει φανάρια; Εγώ δεν έχω ξαναδεί φανάρια.

Αν είχα κάψει 4 κόκκινα φανάρια μες στην κίνηση, δεν θα με πηγαίνανε αυτόφωρο και στον εισαγγελέα; Δεν είμαι ο γιος του Ωνάση. Είναι μόδα να κράζουμε την τραπ μουσική. Είναι μόδα αυτοί οι καλλιτέχνες να φαίνονται εντελώς κακοποιοί. Είναι μόδα επειδή έτσι θέλει να περααστεί. Δεν γουστάρουν την επιτυχία μας…η καταδίωξη έγινε, υπήρχε ένταση τα φανάρια όμως αδερφέ δεν έγιναν ποτέ.»

Υπενθυμίζεται ότι ο συνδικαλιστής αστυνομικός Σταύρος Μπαλάσκας είχε επικρίνει αυστηρά τον τράπερ και είχε δηλώσει ότι «Όταν περνάς κόκκινο είναι σαν βγάζεις ένα πιστόλι και να πυροβολείς έναν άνθρωπο στο κεφάλι».

Ο Σταύρος Μπαλάσκας πρόσεθεσε: «Λίγο παλαιότερα, αυτό ήταν το άρθρο 45 του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας για τις καταδιώξεις που έχουν πολύ επικίνδυνες διαστάσεις, διώκονταν διαφορετικά, πήγαινες στον εισαγγελέα, πήγαινες με τη διαδικασία του αυτοφώρου. Ξαφνικά αυτό το αφαίρεσαν από τον ΚΟΚ και όταν καταδιώκεις ένα όχημα, ότι και αν έχει κάνει, δεν έχεις το δικαίωμα, μόνο να του κόψεις κλήση».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.