Χάρης Ρώμας: «Η υπουργός Λίνα Μενδώνη έχει παραιτηθεί και δεν το ξέρει»

Χάρης Ρώμας: «Η υπουργός Λίνα Μενδώνη έχει παραιτηθεί και δεν το ξέρει»

Ο ηθοποιός Χάρης Ρώμας μίλησε στον ΑΝΤ1 για την υπόθεση Δημήτρη Λιγνάδη και τους χειρισμούς της Λίνας Μενδώνη. Αναφερόμενος στην υπουργό Πολιτισμού ο Χάρης Ρώμας είπε χαρακτηριστικά: «Η υπουργός έχει παραιτηθεί και δεν το ξέρει».

«Η υπουργός Πολιτισμού έχει παραιτηθεί και δεν το ξέρει. Η κ. Μενδώνη έχει παραιτηθεί αυτή τη στιγμή στη συνείδηση όλων των ανθρώπων του Πολιτισμού. Στην πραγματικότητα, έχει φύγει από το πόστο της και φαντάζομαι ότι πλέον είναι τυπική η διαδικασία, έως ότου να ζητήσει την παραίτησή της και ο Πρωθυπουργός. Διότι, και την ίδια δεν την συμφέρει πλέον να παραμένει εκεί ως σάκος του μποξ. Η Μενδώνη ήταν από την πρώτη στιγμή που μπήκε σε αυτό το πόστο, σάκος του μποξ», δήλωσε ο Χάρης Ρώμας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Δεν έκανε, βέβαια, και τα κατάλληλα πράγματα για να φτιάξει την εικόνα της ποτέ. Δεν ξέρω αν έχει κάποια θετικά πράγματα να επιδείξει η θητεία της. Στην πραγματικότητα έχει αναλωθεί σε μια σειρά από άκομψα σχόλια, όπως αυτά με τα «μαύρα» που παίρνουν οι καλλιτέχνες. Μπορεί εν μέρει μπορεί να είναι αλήθεια, αλλά έχει σημασία πώς το λες και πότε το λες, σε ποια στιγμή τα λες. Φαίνεται πως η ίδια δεν έχει το πολιτικό ένστικτο για να μπορέσει να τοποθετηθεί σωστά και με τον κατάλληλο τρόπο τη στιγμή που πρέπει. Κι αυτό είναι πολύ σημαντικό για έναν πολιτικό».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.