ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Σοκάρει η Δήμητρα Παπαδήμα: «Σκηνοθέτης-ανθρωπάκι μού ζήτησε τρίο»

Σοκάρει η Δήμητρα Παπαδήμα: «Σκηνοθέτης-ανθρωπάκι μού ζήτησε τρίο»

Η Δήμητρα Παπαδήμα προέβη σε μια ακόμα σοκαριστική αποκάλυψη για τα περιστατικά σεξουαλικής παρενόχλησης που είχε δεχθεί στο ξεκίνημα της καριέρας της.

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο του STAR, είπε: «Ηθοποιός και μεγάλη γυναίκα τώρα. Μου ζητήθηκε να κάνω τρίο με σκηνοθέτη τηλεοπτικό. Ένα ανθρωπάκι κι αυτός, είχε βρει ένα σπίτι λίγο πιο κάτω από το δικό μου και παρακαλώ αν ο εισαγγελέας το ακούσει να με καλέσει να καταθέσω. Αυτός ήθελε εμένα και της είπε, “αν την καταφέρεις θα σε κρατήσω στη δουλειά”. Για να την ξυπνήσω της είπα,”είναι δυνατόν αυτός ο σκηνοθετάκος να κρατά στο χέρι του τη δουλειά σου;”».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Πόσο αναστατώθηκα εγώ όταν γυρνώντας από γύρισμα και πηγαίνοντας σε παράσταση του παιδιού μου στο σχολείο κρατώντας το τηλέφωνο και να έχω τον Γιάννη από δίπλα να αναρωτιέται τι μου λέει. Εγώ τι βιασμό υπέστην εκείνη τη στιγμή; Αν ο εισαγγελέας θέλει να με καλέσει για να πάω να του πω ονόματα και περιστατικά, είμαι πρόθυμη να πάω και να καταθέσω και να με προφυλάξει γιατί έχω ακούσει και τη φράση “μη μιλήσεις γιατί θα σε βρουν στο χώμα”» κατέληξε η ηθοποιός.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.