ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

«Καρφιά» Φοίβου Δεληβοριά: «Δηλώνω επαγγελματίας ομοφυλόφιλος»

«Καρφιά» Φοίβου Δεληβοριά: «Δηλώνω επαγγελματίας ομοφυλόφιλος»

Αιχμές για την προκλητική δήλωση του δικηγόρου του κατηγορούμενου για παιδεραστία, Δημήτρη Λιγνάδη, Αλέξη Κούγια, άφησε ο γνωστός τραγουδιστής, Φοίβος Δεληβοριάς.

Ο τραγουδοποιός Φοίβος Δεληβοριάς καταφέρθηκε κατά των δηλώσεων του Κούγια, δηλώνοντας πως μέχρι να τελειώσει αυτή τη δίκη «θα δηλώνω επαγγελματίας ομοφυλόφιλος».

«Αυτά που λέει ο κάθε δικηγόρος, είναι αυτά που πιστεύει ο πελάτης. Αυτές είναι οι απόψεις του κ. Λιγνάδη» είπε στον ΑΝΤ1.

«Τι μας είπε χθες; Μας είπε ότι η ομοφυλοφιλίας είναι επάγγελμα, μας είπε ότι ένας ομοφυλόφιλος εάν δει μία δολοφονία δεν μπορεί να πάει στο δικαστήριο να το πει» συμπλήρωσε και τόνισε πως είναι ο κατηγορούμενος αυτός που επιτρέπει στον δικηγόρο του να «βγαίνει και να λέει τέτοια πράγματα».

«Μπερδεύει την ομοφυλοφιλία με την παιδεραστία, ένα ποινικά κολάσιμο έγκλημα, και τον βιασμό, ένα ειδεχθές έγκλημα» κατήγγειλε ο ίδιος και τόνισε πως είναι «μεγάλο σκάνδαλο, ο άνθρωπος που επελέγη από τους πλέον επισήμους για να εκπροσωπεί το θέατρο, να είναι το σύμβολο του, να έχει αυτές τις απόψεις. Πιθανής να τις δίδασκε αυτές τις απόψεις».

Σύμφωνα με τον κ. Δεληβοριά «αυτό που έγινε χθες είναι ένα έγκλημα, ένας βιασμός της πραγματικότητας και των θυμάτων και όσων ανθρώπων είναι να μιλήσουν».

Στόχος αυτού, εξήγησε, είναι «να φοβηθούν αυτοί που μίλησαν και αυτοί που προτίθενται να μιλήσουν και το σκέφτονται».

«Είναι σκανδαλώδες το ότι ο Λιγνάδης πολιτικοποιεί την υπόθεση» σημείωσε ακόμη και δήλωσε την απορία του γιατί δεν έχει βγει κανένα «κυβερνητικό στέλεχος και να διαμαρτυρηθεί».

Δήλωσε πως θα σταθεί το πλευρό όλων όσων έχουν αποφασίσει να μιλήσουν για τις τραυματικές εμπειρίες τους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.