Τ.Ξιάρχο: «Με βίασαν στα 6 μου – Ποτέ δεν με βοήθησαν οι γονείς μου» (βίντεο)

Τ.Ξιάρχο: «Με βίασαν στα 6 μου – Ποτέ δεν με βοήθησαν οι γονείς μου» (βίντεο)

Ο χορευτής και περφόρμερ Τάσος Ξιάρχο παραχώρησε συνέντευξη, όπου και αναφέρθηκε στα δύσκολα παιδικά του χρόνια, αποκαλύπτοντας πως στα έξι του τον βίασε ένα αγόρι.

Ο χορευτής τόνισε πως στην τρυφερή ηλικία των έξι τον βίασε ένα αγόρι από τη γειτονιά τονίζοντας ωστόσο ότι οι γονείς του δεν του στάθηκαν ποτέ.

Τα βίαια παιδικά χρόνια με τον αλκοολικό πατέρα

«Οι κακές παιδικές αναμνήσεις φεύγουν. Ήταν βίαια τα παιδικά μου χρόνια. Χάρηκα όταν χώρισαν οι γονείς μου. Ο πατέρας μου ήταν αλκοολικός πολύ. Περάσαμε τα παιδικά μου χρόνια και εγώ και όλη μου η οικογένεια στο πρόγραμμα απεξάρτησης και ποτού. Πολύ άσχημες εικόνες, πολύ βία, όχι σε μένα, στις γυναίκες και για αυτό έχω μία ανάγκη να προστατεύω τις γυναίκες», είπε ενώ σε άλλο σημείο σημείωσε ότι η «η πρώτη μου ανάμνηση σαν παιδί ήταν αίματα». «Με τον πατέρα τώρα είμαστε καλά», τόνισε.

Στα 6 με βίασε ένα αγόρι της γειτονιάς

«Πηγαίνοντας στην παλιά μου γειτονιά, μου ήρθε μια ανάμνηση σαν σφαλιάρα. Θυμήθηκα λοιπόν μία σκηνή με ένα νεαρό αγόρι στην εφηβεία προς την ενηλικίωση. Με βίασε. Ήταν της γειτονιάς. Και πριν λίγες μέρες σκαλίζοντας το παρελθόν θυμήθηκα ότι κι άλλα πράγματα όπως το να μου κλείνει το στόμα για να μην ακουστώ», αποκάλυψε ενώ σε ερώτηση για το τι έκαναν οι γονείς του και αν του είχαν πει ότι αν συμβεί κάτι να τους ενημερώσει χωρίς να φοβηθεί απάντησε:

«Ποτέ δε βοήθησαν οι γονείς μου να με σώσουν από κάτι άλλο. Η μητέρα μου είχε πάντα την ανάγκη της επιβίωσης, να μην φάει ξύλο και ο πατέρας μου ήταν όλη μέρα μεθυσμένος με το ποτό. Αυτό που έγινε “είναι και φυσιολογικό”, έλεγα. Δεν καταλάβαινα τι ήταν. Ένα παιδί 6 ετών που νιώθει για πρώτη φορά ένα συναίσθημα επαφής μπορεί να θεωρήσει ότι είναι κάτι που πρέπει να συμβεί». Όπως είπε ποτέ δεν έχει συζητήσει αυτό το θέμα με τους γονείς του. «Ποτέ δεν με ρωτάγαν αν είμαι καλά» είπε ο Τάσος και ξέσπασε σε κλάματα.

Η αινιγματική ανάρτηση και το βρόμικο μπαρ

Ο Τάσος Ξιαρχό αναφέρθηκε και στην αινιγματική ανάρτηση που είχε κάνει πριν από λίγο καιρό αποκαλύπτοντας παράλληλα και ένα περιστατικό που έλαβε χώρα σε ένα βρόμικο μπαρ που τον πήγε γνωστό του πρόσωπο.

«Βιασμός δεν είναι μόνο κάτι σεξουαλικό ή κάτι λεκτικό. Είναι ακόμα και να φυτέψεις ένα μικρό σπόρο σε έναν εγκέφαλο… Αυτό που αντίκρισαν τα μάτια μου εκείνο το βράδυ, αν δεν ήμουν εγώ και ήταν κάποιος άλλο μπορεί να κυλούσε… Όταν σε δείχνουν με το δάχτυλο και ρωτάνε πόσο κάνεις…είναι πολύ άσχημο. Πήγα απλά σε ένα χώρο με ένα άνθρωπο που ξέρετε… Ένιωθα σοκαρισμένος με αυτό που έβλεπα. Και ένας μεγάλος κύριος ρώτησε το μπάρμαν “αυτός πόσο κάνει;”. Στην Πατησίων είναι. Ήμουν από τους λίγους ενήλικες. Αυτό έγινε μία δεκαετία πίσω», περιέγραψε και εξήγησε ότι σε αυτό το μαγαζί βρέθηκε επειδή τον κάλεσαν.

«Μου είπαν πάμε μία βόλτα», είπε και τόνισε ο άνθρωπος που του απηύθυνε την πρόσκληση ήταν στα μάτια του αξιόλογος. «Τα υπόλοιπα αγόρια εκεί με είδαν σαν απειλή. Επειδή ήμουν ο μοναδικός λευκός. Πολύ βρόμικο μέρος, πολύ βρώμικοι άνθρωποι, βρώμικα μυαλά που δεν καθαρίζουν. Είναι μια από τις 5 καταστάσεις με αυτόν τον άνθρωπο που έζησα δεν θα πω κάποια άλλη…».

Στην Ελλάδα θεωρούν ότι όποιος είναι χορευτής, είναι ανώμαλοι, ή αδελφή

Αναφερόμενος στα επαγγελματικά του ο Τάσος Ξιαρχό αποκάλυψε πως κυκλοφόρησε το πρώτο του τραγούδι. «Κυκλοφόρησε το πρώτο μου τραγούδι. Δεν ξέρω αν είμαι χορευτής ή τραγουδιστής. Είμαι περφόρμερ! Για να γίνεις χορευτής, πρέπει να έχεις πάθος. Αναγκάστηκα να διδάξω χορό, για τα λεφτά. Στην Ελλάδα δεν υπάρχουν πολλοί χορευτές. Στην Ελλάδα έχουμε ακόμα ταμπού με το επάγγελμα του χορευτή. Θεωρούν ότι όποιος είναι χορευτής, είναι ανώμαλοι, ή αδελφή».


Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!


ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.