ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Σπύρος Μπιμπίλας: Τι απαντά στο «μέτριος ηθοποιός» του Δημήτρη Λιγνάδη

Σπύρος Μπιμπίλας: Τι απαντά στο «μέτριος ηθοποιός» του Δημήτρη Λιγνάδη

Ο Δημήτρης Λιγνάδης, στο απολογητικό υπόμνημα το οποίο κατέθεσε έριξε τα «βέλη» του στο ΣΕΗ αλλά και στον πρόεδρο του Σπύρο Μπιμπίλα, τον οποίο και χαρακτήρισε «μέτριο» ηθοποιό.

Οι κατηγορίες που εξαπέλυσε ο Δημήτρης Λιγνάδης μέσω του απολογητικού υπομνήματος που κατέθεσε, κάνουν λόγο για «κατασκευασμένη υπόθεση».

Συγκεκριμένα ο Δημήτρης Λιγνάδης κατηγορεί τόσο το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών όσο και τον ίδιο τον πρόεδρο του, Σπύρο Μπιμπίλα πώς έχουν κίνητρο να καταστραφεί καλλιτεχνικά καθώς μεταξύ τους υπάρχει εχθρότητα.

Τα χρήματα τα οποία διαχειρίζεται το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών, σύμφωνα με τον κ. Λιγνάδη, είναι ο λόγος για τον οποίο, όπως αναφέρει στο υπόμνημα του, ο Σπύρος Μιμπίλας τον φθονεί.

Σε άλλο σημείο του κειμένου του, ο Δημήτρης Λιγνάδης αναφέρεται και σε ένα περιστατικό το οποίο φέρεται να έλαβε χώρα το 2019 και κατά το οποίο εκείνος ζήτησε από το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών να δοθεί στο ισόγειο του Ρεξ το όνομα της σπουδαίας ηθοποιού Ελένης Παπαδάκη, η οποία είχε δολοφονηθεί το 194 και υπήρξαν αντιδράσεις.

Ο πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοιποιών, Σπύρος Μπιμπίλας απάντησε στον Δημήτρη Λιγνάδη μέσω μιας ανάρτησής του στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Το πανταχόθεν βαλλόμενο Σωματείο μας των ηθοποιών δυναμώνει…Έχουμε νέες εγγραφές με αμείωτο ρυθμό. Αυτό μας τιμά και μας χαροποιεί εμάς τους “μέτριους”, που μας είχαν για συνεργάτες σπουδαίοι θεατράνθρωποι όπως ο Ζυλ Ντασσεν, Μάνος Χατζιδάκις, Γιώργος Μιχαηλίδης,Γιάννης Κακλεας,Γιώργος Μεσσάλας,Κοραής Δαματης,Πέτρος Ζουλιας,Ελένη Μαβιλη, Νίκος Ζερβός,Νίκος Κούνδουρος,Γιώργος Χαραλαμπίδης,ΓιωργοςΠανουσοπουλος,Τωνια Μαρκετακη,Νίκος Νικολαιδης, Λίλυ Μελεμε,Κώστας Χαραλάμπους,Άννα Χατζησοφιά,Κάρολος Ζωναράς,Κώστας Λυχναράς,Βασίλης Πλατάκης,Μάριος Ρετσιλας και τόσοι άλλοι…..Η άνοιξη θα ξανάρθει….» έγραψε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.