Δ.Αλεξανδράκη: Μάρτυρας άγριου ξυλοδαρμού γυναίκας – Το βίντεο που ανέβασε

Δ.Αλεξανδράκη: Μάρτυρας άγριου ξυλοδαρμού γυναίκας – Το βίντεο που ανέβασε

Μάρτυρας άγριου ξυλοδαρμού νεαρής γυναίκας έγινε το βράδυ της Παρασκευής η Δήμητρα Αλεξανδράκη.

Όσα έγραψε στο Instagram:

«Πριν από λίγο έγινα μάρτυρας άγριου ξυλοδαρμού νεαρής γυναίκας στο ξενοδοχείου που διαμένω! Καθώς επέστρεφα λίγο πριν φτάσω στο δωμάτιό μου, ακούω μία γυναίκα από το δίπλα δωμάτιο να ουρλιάζει, πλησιάζω και λέω μήπως γελάει δυνατά; Ακούω κάτι σαν λογομαχία στα γαλλικά όπου δεν καταλαβαίνω. Ανοίγω το βίντεο για να έχω αποδείξεις για το οτιδήποτε και μετά από λίγο ακούω έναν άντρα να χτυπάει μια γυναίκα και αυτή να ουρλιάζει και να κλαίει!

Χτύπησα δειλά την πόρτα και αμέσως σκέφτηκα ότι απλά πρέπει να τρέξω να φέρω βοήθεια! Έφτασα κάτω στη ρεσεψιόν, εξήγησα τι συμβαίνει και ανεβήκαμε πάνω να τους δείξω που, δύο άνδρες με συνόδευσαν επάνω, επίσης ζήτησα να καλέσουν την Αστυνομία αμέσως! Χτυπήσαμε την πόρτα και δεν άνοιγε, ως που άνοιξε ο άνδρας με μία κάρτα.

Αυτό που αντικρίσαμε ήταν ένας άνδρας να χτυπάει μία γυναίκα και να είναι ματωμένη στο πρόσωπο! Σοκαριστήκαμε! Πήραμε αμέσως την κοπέλα για να της δώσουμε τις πρώτες βοήθειες. Ο βίαιος αυτός άνδρας δεν αντέδρασε προς εμάς! Η κοπέλα μεταφέρθηκε σε άλλο δωμάτιο, είπε ότι είναι εντάξει και δεν θέλει να πάει στο νοσοκομείο. Έπειτα επέστρεψα στο δωμάτιό μου!

Σε πιο κάτω story θα ακούσετε το ανατριχιαστικό βίντεο. Η manager του ξενοδοχείου και το προσωπικό με ευχαρίστησαν και συγκεκριμένα μου είπαν ότι της έσωσα τη ζωή (επί λέξη) γιατί πραγματικά ήταν έτοιμος να τη σκοτώσει όπως είπε και η ίδια η κοπέλα (το θύμα) λόγω ΖΗΛΕΙΑΣ!

Το μοιράζομαι αυτό μαζί σας γιατί: ΠΟΤΕ μα ΠΟΤΕ μην προσπερνάτε μία κλειστή πόρτα που ακούτε κάτι κακό να γίνεται, επειδή είναι άγνωστοί σας ή κάτι κακό που μπορεί να δείτε, επειδή είναι ένας άγνωστός ή μία άγνωστη, ένας γαλλόφωνος, ένας αγγλόφωνος και ούτω καθ’ εξής! Προσπαθήστε να βοηθήσετε γιατί ίσως σώσετε μία ζωή και μπορεί οποιοσδήποτε δικός μας ή ακόμα και εμείς να είμασταν στη θέση του θύματος! Είναι καθαρά ανθρωπιά! Μη φοβάστε να βοηθήσετε και να υπερασιστείτε το δίκιο» έγραψε στο Instagram η Δήμητρα Αλεξανδράκη.

Δείτε το βίντεο και τις αναρτήσεις της:



Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.