ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Αυτό είναι το αγαπημένο κοκτέιλ της βασίλισσας Ελισάβετ

Αυτό είναι το αγαπημένο κοκτέιλ της βασίλισσας Ελισάβετ

Γνωρίζετε ποιο είναι το αγαπημένο κοκτέιλ της Βασίλισσας, το οποίο μάλιστα πίνει κάθε μέρα πριν από το δείπνο;

Το λατρεμένο της κοκτέιλ λοιπόν, περιέχει gin και Dubonnet.

​Η Βασίλισσα έχει έναν ειδικό υπάλληλο, τον Paul Whybrew, του οποίου δουλειά είναι να φτιάχνει αυτό το ποτό κάθε βράδυ, αλλά ακόμη κι εμείς, οι μη – royals μπορούμε να κάνουμε αυτό το υπέροχο ποτό στο σπίτι μας με ελάχιστα υλικά.

Οι άνθρωποι από τον στενό κύκλο της Βασίλισσας Ελισάβετ μοιράστηκαν τη συνταγή για το αγαπημένο της ποτό με αφορμή την κυκλοφορία της νέας βασιλικής έκδοσης του περιοδικού PEOPLE.

Σύμφωνα με το People Royals, “Προσθέτεις το Dubonnet με 30γρ. gin, πάγο κι ανακατεύεις μέχρι να κρυώσει. Στη συνέχεια το σερβίρεις σε ένα ποτήρι για μαρτίνι. Τέλος, σερβίρεις με μια φλούδα λεμονιού.”

Για έξτρα βασιλικά αποτελέσματα, χρησιμοποίησε την αγαπημένη μάρκα gin της Βασίλισσας. Στην πραγματικότητα έχει δύο, τη μία που κυκλοφορεί από τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ, η οποία είναι φτιαγμένη από υλικά που καλλιεργούνται στον κήπο της κατοικία της στο Λονδίνο και μια άλλη από το κτήμα Sandringham στο Norfolk.

https://twitter.com/RCT/status/1284089488814243842

Μιλώντας για τη βασίλισσα και τις συνήθειές της, η επί – 62 χρόνια – μονάρχης φημολογούταν από καιρό ότι έπινε αρκετά. Στο βιβλίο “Long Live the Queen! 13 Rules for Living from Britain’s Longest Reigning Monarch”, ο συγγραφέας Bryan Kozlowski μοιράστηκε πληροφορίες σχετικά με την κατανάλωση αλκόολ που κάνει η Βασίλισσα ημερησίως, αναφέροντας πως είναι γνωστό ότι “πίνει συνήθως τέσσερα δυνατά κοκτέιλ την ημέρα – ξεκινώντας λίγο πριν το μεσημεριανό γεύμα.”

Πολλοί που είναι κοντά στη Βασίλισσα αρνούνται αυτή τη φήμη, συμπεριλαμβανομένου του πρώην βασιλικού σεφ Darren McGrady που αναφέρει ότι η Βασίλισσα θα ήταν συνέχεια μεθυσμένη αν έπινε όσο φημολογείται.

Ωστόσο, σύμφωνα με τον Kozlowski, η ημερήσια κατανάλωση αλκοόλ είναι μέρος του μυστικού της μακράς βασιλείας της – και της ικανότητάς της να διατηρεί την ψυχική της υγεία ήρεμη.

“Καθ’ όλη τη διάρκεια της βασιλείας της, το αλκοόλ ήταν πάντα λειτουργικό για τη γρήγορη ανακούφιση από το άγχος – μια δόση υγρής αποσυμπίεσης τις έντονες μέρες”, γράφει.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.