ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Πρώην παίκτρια του GNTM αρραβωνιάστηκε με τον αγαπημένο της (φωτό)

Πρώην παίκτρια του GNTM αρραβωνιάστηκε με τον αγαπημένο της (φωτό)

Η πανέμορφη Μαρίνα Γρηγορίου, πρώην διαγωνιζόμενη του GNTM αρραβωνιάστηκε με τον καλό της και έσπευσε να μοιραστεί τα ευχάριστα νέα με τους διαδικτυακούς της φίλους στα social media.

Τις ομορφότερες στιγμές της ζωής της διανύει η Μαρίνα Γρηγορίου, αφού αρραβωνιάστηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της, Γιώργο Κελίδη.

Η μελαχρινή καλλονή, η οποία συστήθηκε στο τηλεοπτικό κοινό μέσα από τη συμμετοχή της στο GNTM, πόζαρε στην αγκαλιά του συντρόφου της φορώντας ένα μονόπετρο.

Σύμφωνα με όσα είπε η Φωτεινή Πετρογιάννη στην εκπομπή «Pop Up», η Μαρίνα είναι φουλ ερωτευμένη και ετοιμάζεται να μετακομίσει από την Αθήνα στη Θεσσαλονίκη για να βρίσκεται στο πλευρό του επιχειρηματία που της «έκλεψε» την καρδιά.

Αρκετές φορές η 26χρονη κοπέλα ανεβάζει φωτογραφίες με τον σύντροφό της στο Instagram λάμποντας από ευτυχία. Η Μαρίνα Γρηγορίου έχει σπουδάσει δημοσιογραφία αλλά και μακιγιάζ. Είναι επαγγελματίας make up artist, ενώ το 2018 είχε στεφθεί αναπληρωματική Miss Hellas.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.