ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Σ.Βαρθαλίτης: «Ο Άκης Πετρετζίκης είναι ο καλύτερος MasterChef που έχει βγει»

Σ.Βαρθαλίτης: «Ο Άκης Πετρετζίκης είναι ο καλύτερος MasterChef που έχει βγει»

Ο νικητής του MasterChef 4, Σταύρος Βαρθαλίτης, βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Χιούστον το λύσαμε», και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον Άκη Πετρετζίκη, δηλώνοντας πως: «Δεν μπορώ να γίνω Άκης, όλοι έχουμε πάρει συνταγή του Άκη στην Ελλάδα, όποιος δεν το παραδέχεται είναι ψεύτης».

Ο Σταύρος αναφέρθηκε και στη μητέρα του λέγοντας πως «Έχει όλα τα καλά του κόσμου αλλά μαγείρισσα καλή δεν είναι», ενώ κλήθηκε να επιλέξει πέντε διάσημα άτομα για ένα δείπνο και να επανδρώσει το εστιατόριό του.

Ως προς το πρώτο, επέλεξε τους τρεις κριτές του MasterChef, την Ελένη Μενεγάκη και τη Ζενεβιέβ, ενώ για το εστιατόριό του θα επέλεγε για sous σεφ τον Νίκο Χατζηνικολάου, για τη ζεστή κουζίνα τον Γιώργο Καπουτζίδη, για την κρύα κουζίνα την Ελεονώρα Μελέτη, για ψήστη τον Νίκο Μουτσινα, για pastry σεφ τον Άκη Πετρετζίκη, για το πάσο τον Γιώργο Λιάγκα, ενώ για τις δύο θέσεις στη λάντζα τους Φάνη Λαμπρόπουλο και Νικόλα Ράπτη με βοηθούς την Τατιάνα Στεφανίδου και την Ελένη Μενεγάκη αντίστοιχα! Για μετρ, θα προτιμούσε τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, ενώ για σερβιτόρους την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και τον Σάκη Τανιμανίδη.

Στάθηκε ιδιαίτερα στον Άκη Πετρετζίκη, για τον οποίο δεν έκρυψε το θαυμασμό του: «Με βάση το έργο που έχει κάνει, ο Άκης Πετρετζίκης είναι ο καλύτερος MasterChef που έχει βγει». Τόνισε επίσης πώς έχει πολύ καλή σχέση μαζί του και πολλές φορές ζητά τις συμβουλές του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τέλος, σχετικά με το MasterChef ανέφερε: «Δεν θα γινόμουν κριτής στο MasterChef γιατί δεν είμαι έτοιμος γι αυτό. Όλοι όσοι βγαίνουν από το παιχνίδι αυτοχαρακτηρίζονται σεφ. Δεν νομίζω ότι είμαστε σεφ. Δεν σε κάνει ένα παιχνίδι σεφ, σε κάνουν τα χρόνια και οι εμπειρίες».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.