ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Σ.Παθέκα: Αποκάλυψε τον έρωτά της για τον Π.Μιχαλόπουλο – «Έτρεμα όταν βρισκόμουν κοντά του»

Σ.Παθέκα: Αποκάλυψε τον έρωτά της για τον Π.Μιχαλόπουλο – «Έτρεμα όταν βρισκόμουν κοντά του»

Η Σοφία Παθέκα μίλησε για πρώτη φορά ανοιχτά για τον κρυφό της έρωτα για τον Πάνο Μιχαλόπουλο και τόνισε ότι της προκαλούσε τρέμουλο κάθε φορά που τον πλησίαζε.

Πανέμορφη με καλογυμνασμένο κορμί, η Σοφία Παθέκα μετά από έναν επιτυχημένο γάμο και δύο παιδιά, μίλησε στην εκπομπή «Pop Up» για τις ένδοξες στιγμές της καριέρας της, ενώ δεν δίστασε να αποκαλύψει τον πλατωνικό της έρωτα με τον γόη των 90’s, Πάνο Μιχαλόπουλο.

«Ο πιο ωραίος πρωταγωνιστής»

«Όταν είχε έρθει στην εκπομπή, γιατί εγώ ήμουν μικρό κοριτσάκι, ένας πρωταγωνιστής των 80s που εγώ ήμουν ερωτευμένη μαζί του όταν ήμουν μικρή και ξαφνικά του μιλούσα στον ενικό… Ο πιο ωραίος πρωταγωνιστής των βιντεοταινιών, ο Πάνος Μιχαλόπουλος. Ήμουν ερωτευμένη μαζί του, δεν έχανα ταινία. Μετά με τον Πρωινό Καφέ είχαμε κάνει ένα ταξίδι στη Βενετία με πλοίο, καθόταν δίπλα μου στο λεωφορείο κι έτρεμα ολόκληρη, είχα συγκινησιακή φόρτιση», σχολίασε με χαμόγελο αμηχανίας και παραδέχτηκε ότι ο γνωστός ηθοποιός δεν έχει ιδέα για τα συναισθήματά της τότε.

Μιλώντας για τον γάμο της, η Σοφία Παθέκα δήλωσε ότι αν και έχει περάσει δυσκολίες με τον σύζυγό της κατά την διάρκεια των 20 χρόνων που είναι παντρεμένοι, σημασία έχει το υπάρχουν μεταξύ τους γερές βάσεις που τους βοηθούν να ξεπεράσουν τα πάντα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.