Αποκάλυψη της Σ.Στόουν: «Μου έκαναν προσθετική στήθους χωρίς την συγκατάθεσή μου»

Αποκάλυψη της Σ.Στόουν: «Μου έκαναν προσθετική στήθους χωρίς την συγκατάθεσή μου»

Η Σάρον Στόουν προχώρησε σε δηλώσεις και αποκαλύψεις, καθώς γνωστοποίησε ότι υπεβλήθη σε πλαστική στήθους παρά τη θέλησή της.

Το 2001, η διάσημη ηθοποιός προχώρησε σε χειρουργική επέμβαση για να αφαιρέσει καλοήθεις όγκους από το στήθος της και, όπως υποστηρίζει, μετά από το χειρουργείο ανακάλυψε ότι ο γιατρός της είχε κάνει προσθετική στήθους χωρίς εκείνη να έχει δώσει τη συγκατάθεσή της.

Συγκεκριμένα, σε συνέντευξή της στους The Times, για την προώθηση του νέου της βιβλίου είπε: «Όταν μου αφαίρεσαν τους επιδέσμους από την επέμβαση, ανακάλυψα ότι το στήθος μου ήταν μεγαλύτερο, κι εκείνος μου είπε “ταιριάζει καλύτερα με το μέγεθος των γοφών σου… Είχε αλλάξει το σώμα μου παρά τη θέλησή μου και χωρίς τη συγκατάθεσή μου. Πίστευε ότι το στήθος μου θα δείχνει καλύτερα μεγαλύτερο».

Αποκαλύψεις, όπως το παραπάνω περιστατικό αλλά και δύσκολες στιγμές της ζωής της κάνει η Σάρον Στόουν στα νέα της απομνημονεύματα, με τίτλο «The Beauty of Living Twice». Μεταξύ άλλων, η 63χρονη σήμερα ηθοποιός αναφέρεται στο εγκεφαλικό που υπέστη πριν από 20 χρόνια, και που την οδήγησε στο κατώφλι του θανάτου, αλλά και στη σεξουαλική κακοποίηση που λέει ότι υπέστη όταν ήταν ήταν παιδί από τον παππού της.

Σύμφωνα με την Daily Mail, η ξανθιά σταρ περιγράφει στο βιβλίο της πώς η ίδια και η αδερφή της οδηγήθηκαν σε ένα δωμάτιο μαζί με τον παππού τους όταν ήταν παιδιά. Στη συνέχεια η γιαγιά τους κλείδωσε την πόρτα, και ο ηλικιωμένος Κλάρενς Λόσον ασέλγησε πάνω τους.

Όταν ο παππούς της Σάρον Στόουν πέθανε, εκείνη ήταν πια 14 χρονών και θυμάται ότι πίεσε με το δάχτυλό της τη σορό μέσα στο φέρετρο, για να βεβαιωθεί ότι ήταν νεκρός: «Με πλημμύρισε ξαφνικά ένα αίσθημα αλλόκοτης ικανοποίησης από τη γνώση ότι είχε επιτέλους είχε πεθάνει. Κοίταξα την Κέλι και εκείνη κατάλαβε. Ήταν 11 και αυτό είχε πια τελειώσει».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Στόουν μεγάλωσε στο Μίντβιλ της Πενσιλβάνια. Ήταν εξαιρετικά χαρισματική ως παιδί, με πολύ καλές επιδόσεις στο σχολείο. Την ίδια χρονιά με τον θάνατο του παππού της, είχε ένα σοβαρό ατύχημα στην ιππασία που της άφησε ένα μεγάλο σημάδι στο λαιμό, το οποίο πλέον δεν είναι τόσο εμφανές λόγω των διορθωτικών πλαστικών επεμβάσεων. «Αισθάνομαι περήφανη για τα σημάδια μου. Ακόμα κι αυτά που δεν μπορεί να δει κανείς», αναφέρει χαρακτηριστικά η σταρ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.