ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Με δάκρυα στα μάτια η Α.Σαλαγκούδη: «Δέχθηκα χυδαία και προσβλητικά μηνύματα – Έχουν δοθεί στην Δίωξη»

Με δάκρυα στα μάτια η Α.Σαλαγκούδη: «Δέχθηκα χυδαία και προσβλητικά μηνύματα – Έχουν δοθεί στην Δίωξη»

Ένα από τα πιο “καυτά” ονόματα που προκάλεσαν σάλο στο φετινό Survivor ήταν η Ανθή Σαλγκούδη, που μίλησε για την εμπειρία της στο ριάλιτι και τα όσα έζησε μετά την αποχώρησή της.

Πιο συγκεκριμένα αναφέρθηκε στις αγωνιστικές της επιδόσεις, ενώ στην συνέχεια μίλησε για τα πικρόχολα σχόλια και μηνύματα που δέχθηκε, ενώ στάθηκε και στις απειλές για τη ζωή της.

«Δεν είχα την παραμικρή ιδέα τι συνέβαινε στην Ελλάδα. Ήμασταν αποκομμένοι. Δεν ήξερα τι είχε αναπαραχθεί από τα media. Είχα ζητήσει από την παραγωγή να αποχωρήσω οικειοθελώς, όταν θίχτηκε το θέμα με τον πατέρα μου. Δεν ήθελα να τους στεναχωρήσω. Προσπαθούσα να είμαι μετριοπαθής, αλλά αυτό με έβγαλε από τα ρούχα μου. Έχασα την ψυχραιμία μου, όταν έμπλεξαν τον πατέρα μου.

Όταν πήρα το κινητό μου, η αδερφή μου είπε τι συνέβη. Μου είπε να είμαι πάρα πολύ προσεκτική, όταν θα διαβάζω αυτά που λένε στα social media. Φοβήθηκε για την αντίδρασή μου. Εφόσον με προετοίμασε, ήμουν πάρα πολύ ψύχραιμη. Απλά δεν ήθελα να στεναχωρηθούν οι γονείς μου. Ξεκίνησα να διαβάζω το Instagram, το Twitter το απέφυγα, αλλά έμαθα ότι έγινα trend.



Τα προσβλητικά, τα χυδαία και σε πολλές περιπτώσεις τα απειλητικά, είχαν φροντίσει οι γονείς μου να κάνουν αναφορές και σβήστηκαν. Είχα πάρα πολλά άσχημα με κακοποιητικό περιεχόμενο μηνύματα. Το πήρα πιο ψύχραιμα. Είμαι συνειδητοποιημένη, ήμουν σε ένα παιχνίδι. Αυτοί οι άνθρωποι που μπαίνουν σε αυτή τη διαδικασία είναι δικό τους θέμα, όχι δικό μου. Θέλουν να εκτονώσουν τα αρνητικά τους συναισθήματα. Έστελναν απειλητικά μηνύματα και στους δικούς μου ανθρώπους. Γενικά το cyber bullying με προβληματίζει αρκετά. Ήταν σοκαριστικά τα μηνύματα αυτά.

Οι γονείς μου πήγαν στην Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, αλλά τους είπαν ότι εγώ η ίδια πρέπει να κάνω αναφορά για να ξεκινήσει η διαδικασία. Αποφάσισα να μην το κάνω, όσο περνούν οι μέρες έχει καταλαγιάσει. Πήρα και θετικά μηνύματα, που μου έγραψαν ωραία και συγκινητικά λόγια. Θέλω να βοηθήσω να σταματήσει αυτό, για να μη συμβεί και σε άλλους. Με προβληματίζει η ρητορική μίσους» τόνισε χαρακτηριστικά.

Κατά την εκεί παρουσία της είπε ότι έχασε 7 κιλά τα οποία με την επιστροφή της ανακτήθηκαν με το… παραπάνω. Επίσης είπε ότι της έχει ξαναγίνει πρόταση για το reality, αλλά δεν το σκεφτόταν καν εκείνη την περίοδο. Φέτος το είδε αλλιώς και αποφάσισε να πάει στον Άγιο Δομίνικο, προβλέποντας πως θέλει να δει νικητή είτε τον Νίκο Μπάρτζη, είτε τον Ηλία Μπόγδανο και από γυναίκες την Καρολίνα Καλύβα.


Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!


ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.